Peste 220 de amenzi de circulaţie aplicate într-o singură zi. Administrator din Cepari, cercetat de poliţişti

          

          Un număr de 154 de poliţişti din cadrul structurilor de investigare a fraudelor, ordine publică şi poliţie rutieră, împreună cu poliţişti ai Serviciului de Investigaţii Criminale, Biroului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase, poliţie transporturi şi lucrători din cadrul ITRSV Cluj-Napoca, au acţionat miercuri, în sistem integrat, pe raza judeţului.

          Poliţiştii au aplicat 313 sancţiuni contravenţionale în valoare de 76.955 lei şi au confiscat bunuri în cuantum de 7.545 lei.

          “Au fost aplicate 227 de sancţiuni contravenţionale pentru nerespectarea/încălcarea prevederilor legale privind circulaţia pe drumurile publice, 28 de sancţiuni privind faptele de încălcare a normelor de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice, 39 privind activităţile comerciale ilicite şi 19 sancţiuni contravenţionale pentru abateri constatate la alte acte normative.     De asemenea, au fost confiscate bunuri în valoare de 7.545 lei, printre care ţigări, băuturi spirtoase şi cafea, deţinute fără documente legale de provenienţă”, transmite Inspectoratul de Poliţie Bistriţa-Năsăud.

          În urma verificărilor şi cercetărilor efectuate, poliţiştii Serviciului de Investigare a Fraudelor au identificat un bărbat în vârstă de 52 de ani din Cepari, în legătură cu care există suspiciuni întemeiate că, în calitate de administrator al unei societăţi comerciale din localitate, a înregistrat în contabilitatea societăţii facturi fictive, în scopul deducerii ilegale de TVA, cu un prejudiciu estimativ de 120.000 lei.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5