Peste 260.000 bistriţeni sunt aşteptaţi la vot duminică!

Bistriţa-Năsăud şi România votează duminică, 2 noiembrie, pentru viitorul preşedinte al României. Sunt 14 candidaţi, cu oferte pentru toată lumea. Aşadar, mergeţi la vot!

La nivelul întregului judeţ sunt organizate 313 secţii de votare, dintre care 57 în municipiul Bistriţa, 26 secţii în oraşele Beclean, Năsăud şi Sângeorz-Băi, alte 230 fiind în mediul rural.

La data de 14 octombrie, în listele electorale permanente fifurează 262.104 alegători, dintre care 237.452 sunt posesori ai cărţii de identitate, potrivit operaţiunilor curente efectuate la nivelul primăriilor în Registrul electoral şi a datelor furnizate de către Direcţia pentru Evidenţa Persoanelor şi Administrarea Bazelor de Date şi de către Direcţia Generală de Paşapoarte din cadrul Ministerului Afacerilor Interne.

“Pentru judeţul Bistriţa-Năsăud au fost tipărite, la Regia Autonomă Monitorul Oficial Bucureşti, 288.621 de buletine de vot. Numărul de timbre autocolante repartizate judeţului Bistriţa-Năsăud este de 261.404 bucăţi”, se arată în comunicatul Instituţiei Prefectului Bistriţa-Năsăud.

Bugetul repartizat de către Ministerul Afacerilor Interne instituţiei prefectului pentru pregătirea, organizarea şi desfăşurarea alegerilor pentru Preşedintele României din anul 2014 este de 2.077.000 lei, din care 1.600.000 lei sunt cheltuieli de personal. Din buget se vor efectua plăţi pentru indemnizaţiile membrilor Biroului electoral judeţean, membrilor birourilor electorale ale secţiilor de votare, personalul tehnic auxiliar şi statisticieni.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5