Peste 300 de şoferi sancţionaţi în acest week-end

Poliţiştii rutierişti au aplicat, în acest sfârşit de săptămână, 327 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 21 3261 lei, suplimentar dispunându-se suspendarea a 19 permise de conducere şi 11 certificate de înmatriculare. În timpul controalelor în trafic, au fost depistaţi şi şoferi care au comis infracţiuni, toţi aceştia alegându-se cu dosare penale.

Astfel, sâmbătă noaptea, poliţiştii din Beclean l-au depistat pe Mihai P., de 23 ani, din aceeaşi localitate, în timp ce conducea pe DN 17un autoturism Audi fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autoturisme. În cursul aceleiaşi nopţi , poliţiştii Biroului Poliţiei Urbane Bistriţa l-au prins în trafic pe Adrian S. (20 ani) din Bistriţa, în timp ce conducea un autoturism BMW, cu autorizaţia de circulaţie provizorie expirată încă din luna iunie. Gheorghe B. de 48 de ani, din Budacu de Sus, s-a ales cu dosar penal după ce a fost depistat în trafic, între localităţile Orheiu Bistriţei şi Jelna, conducând o autoutilitară VW sub influenţa băuturilor alcoolice (0,54 mg/l).

Alţi doi şoferi vor fi cercetaţi pentru conducerea unui autoturism neînmatriculat, Mihai B. (21 ani) şi Constantin M. (31 ani) fiind identificaţi în trafic de către poliţiştii din Prundu Bârgăului, în timp ce în dreptul lui Vasile R. (22 ani) din Parva vor figura „trei capete de acuzare”, şi anume conducere fără permis, conducerea unui autoturism neînmatriculat şi cu număr fals de înmatriculare.

În acest week-end, neadaptarea vitezei la condiţiile de drum a făcut şi noi victime.

Doi bărbaţi din Feldru au fost răniţi în urma unui accident produs duminică dimineaţa în Feldru, pe DN 17 D, după ce maşina a părăsit partea carosabilă, izbindu-se de zidul unui imobilul de unde a ricoşat într-un stâlp din beton al reţelei de telefonie.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5