Peste 670 de şoferi amendaţi la finele săptămânii. 35 permise de conducere reținute de polițiști

În perioada 16-18 iunie a.c., polițiștii bistrițeni au acționat pentru supravegherea și monitorizarea traficului rutier pe principalele drumuri din județ şi sancţionarea celor care nu respectă regulile de circulaţie,  punând în pericol siguranţa circulaţiei pe drumurile publice.

“În perioada menționată, la nivel județean au fost aplicate 673 de sancţiuni contravenționale, în valoare totală de 184.920 lei, majoritatea ca urmare a încălcării normelor O.U.G. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice.

De asemenea, ca urmare a unor nereguli tehnice constatate, polițiștii au retras 14 certificate de înmatriculare. Totodată, față de 35 conducători auto a fost luată măsura complementară a suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, pentru diverse abateri”, se arată în comunicatul IPJ BN.

Astfel, polițiștii din cadrul Poliției orașului Sîngeorz-Băi au identificat în trafic un bărbat, de 28 ani, din Cormaia, în timp ce conducea un autoturism neînmatriculat prin localitate.  Polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Bistrița au identificat în trafic un bărbat, de 60 ani, din Podirei, în timp ce conducea un autoturism pe raza localității Chintelnic, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice.

Polițiștii Biroului Rutier au identificat în trafic, un tânăr, de 23 ani, din Nimigea de Sus, în timp ce conducea un autoturism, pe raza localității Bistrița, fiind sub influența alcoolului. De asemenea, la data de 18 iunie a.c., polițiștii Biroului Rutier au depistat în trafic un tânăr, de 19 ani, din Țagu, în timp ce conducea un autoturism, pe raza municipiului Bistrița, fiind sub influența băuturilor alcoolice, care nu deţimea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

 

 

 

 

 

 

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5