Peste 360 de litri de alcool, confiscat de polițiști de la un bărbat din Braşov

Marţi seara, polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Beclean au oprit în trafic, pentru control, un autoturism care circula pe DJ 151, pe raza localității Șieu-Odorhei. Astfel, a fost identificat șoferul ca fiind un bărbat de 58 de ani, din Brașov.

În urma controlului autoturismului a fost descoperită cantitatea de 362,5 litri de lichid  incolor cu miros specific de alcool, în pet-uri de diferite dimensiuni, fără să aibă aplicate banderole specifice.

S-a solicitat sprijinul echipei operative din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, iar ca urmare a celor constate, polițiștii s-au sesizat din oficiu și au întocmit dosar penal cu privire la săvârșirea infracțiunii de deţinere de către orice persoană în afara antrepozitului fiscal sau comercializarea pe teritoriul României a produselor accizabile supuse marcării, fără a fi marcat sau marcate necorespunzător ori cu marcaje false peste limita a 10.000 ţigarete, 400 de ţigări de foi de 3 grame, 200 ţigări de foi mai mari de 3 grame, peste 1 kg tutun de fumat, alcool etilic peste 40 litri, băuturi spirtoase peste 200 litri, produse intermediare peste 300 litri, băuturi fermentate, altele decât bere şi vinuri, peste 300 litri. Cantitatea totală de alcool a fost indisponibilizată de polițiști.

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5