Peste 600 de locuri rămase libere în învăţământul profesional din Bistriţa-Năsăud. Vezi calendarul etapei a II-a şi lista calificărilor!

Meseria rămâne brăţara de aur... Inspectoratul Şcolar Judeţean Bistriţa-Năsăud a dat publicităţii lista locurilor rămase libere pentru etapa a II-a de admitere în învățământul profesional. Este vorba despre nu mai puţin de 612 locuri, cele maipuţine fiind de ospătar (5) şi frizer-coafor-manichiurist (6).

         Etapa a II-a de admitere în învățământul profesional de stat presupune ca în perioada 31 august - 3 septembrie 2018 să fie eliberate de către unitățile de învățământ gimnazial fișele de înscriere pentru învățământul profesional de stat pentru candidații care nu au participat la etapa I de admitere sau care au participat, dar nu au fost repartizați/admiși la liceu sau învățământul profesional, și care solicită să participe la admiterea în învățământul profesional de stat în etapa a II-a.

În data de 5 septembrie 2018 va avea loc înscrierea elevilor la unitățile de învățământ profesional la care au rămas locuri libere în urma etapei I de admitere și care nu organizează sesiune de preselecție pe baza fișelor de înscriere în învățământul profesional de stat.

Vezi lista locuirlor vacante aici: https://www.isjbn.ro/sites/default/files/documente/2018-07/BN_Locuri%20libere%20pentru%20etapa%20a%20II-a%20de%20admitere-profesionala%202018.pdf

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5