Peste 750 de amenzi aplicate şoferilor indisciplinaţi! 26 de permise reţinute, mai mulţi şoferi depistaţi băuţi

Un număr de 755 de sancțiuni contravenționale au fost aplicate conducătorilor auto care nu respectă regulile de circulație, în acest sfârşit de săptămână. Valorea totală a amenzilor depăşeşte 170 000 lei. Potrivit Poliţiei bistriţene, față de  26  conducători auto, polițiștii au luat măsura complementară a suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice și au fost retrase 11 certificate de înmatriculare.

Astfel, un bărbat de 48 ani, din Prundu Bârgăului, în timp ce conducea un autoturism pe DN 17, prin localitate, pe direcția de deplasare Vatra Dornei-Bistrița, pe fondul neacordării de prioritate a intrat în coliziune cu un autoturism, condus de un tânăr, de 23 ani, din Bistrița Bârgăului. În urma coliziunii a rezultat avarierea autoturismelor. Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ în cazul bărbatului de 48 ani și pozitiv în cazul tânărului de 23 ani. Tânărul de 23 ani a fost condus la spital, unde i-au fost prelevate două mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. Polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Prundu Bîrgăului au întocmit dosar penal pentru conducerea unui autovehicul sub influența alcoolului. 

         De asemenea, au fost depistaţi băuţi sau fără permis mai mulţi şoferi. În noaptea de vineri spre sâmbătă, polițiștii din cadrul Poliției orașului Sângeorz-Băi au depistat în trafic un bărbat, de 31 ani, din Maieru, în timp ce conducea un autoturism, prin localitate, aflându-se sub influența alcoolului.

La Şanţ, în noaptea de sâmbătă spre duminică, a fost identificat în trafic un tânăr, de 19 ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar la Lunca Ilvei  a fost depistat în trafic un bărbat, de 29 ani, din comună, în timp ce conducea un autoturism prin localitate, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice. Bărbatul de 29 ani a fost condus la spital, unde i-au fost prelevate două mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. În ambele cazuri au fost întocmite dosare penale pentru conducerea unui autovehicul fără permis de conducere, respectiv conducerea unui autovehicul sub influența alcoolului.

Nu în ultimul rând, duminică, polițiștii din cadrul Poliției orașului Sângeorz-Băi au depistat în trafic un bărbat, de 51 ani, din Sângeorz-Băi, în timp ce conducea o autoutilitară, fiind sub influența băuturilor alcoolice. Bărbatul a fost condus la spital, unde i-au fost prelevate două mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. S-a întocmit dosar penal pentru conducerea unui autovehicul sub influenţa băuturilor alcoolice.

 

Comentarii

06/11/17 18:40
THEO

CEI MAI INDISCIPLINAȚI ȘOFERI DIN TRANSILVANIA SUNT CEI DIN BN,DEPĂȘESC PE PODURI, BANDĂ CONTINUĂ, NU RESPECTĂ NICIO REGULĂ PE DN 15A SPRE REGHIN.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5