Şoferi băuţi, pe drumurile judeţului, protagoniştii unor accidente la Bistriţa, Dipşa şi Coşbuc

Mai mulţi şoferi care au consumat alcool înainte de a se urca la volan au fost depistaţi în trafic, la sfârşitul săptămânii. Unii au fost şi protagoniştii unor accidente de circulaţie.

Astfel, vineri, un bărbat, de 66 ani, din Bistrița, în timp ce conducea un autoturism prin localitate, pe fondul consumului de alcool a pierdut controlul acestuia, la efectuarea unui viraj la dreapta, acroșând două autoturisme, care erau oprite în coloană. Fiind testat cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare de aproximativ 0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat. A fost condus la spital, unde i-au fost prelevate două mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. Polițiștii Biroului Rutier au înregistrat dosar penal pentru conducerea unui autovehicul sub influența alcoolului, se arată în comunicatul IPJ BN.

Duminică, un bărbat, de 37 ani, din Dipșa, în timp ce conducea un autoturism prin localitate, pe fondul consumului de alcool, a colizionat un alt autoturism, care circula regulamentar. Bărbatul de 37 ani a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o valoare de peste 0,65 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital, unde i s-au prelevat două mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. Polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Bistrița efectuează cercetări pentru conducerea unui autovehicul sub influența alcoolului.

În aceeaşi zi, un bărbat, de 57 ani, din Runcu Salvei, în timp ce conducea un autoturism pe DN 17 C, prin Coșbuc, pe fondul consumului de alcool a pierdut controlul acestuia, intrând în coliziune cu un autoturism care circula regulamentar din sens opus, condus de un bărbat, de 41 ani, din județul Maramureș. Bărbatul de 57 ani a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o valoare de peste 0,50 mg/l alcool pur în aerul expirat. A fost condus la spital, unde i-au fost prelevate două mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.De asemenea, și șoferul de 41 ani a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ în cazul lui. Polițiștii Secției 6 Poliție Rurală Năsăud au întocmit dosar penal pentru conducerea unui autovehicul sun influența alcoolului.

În noaptea de duminică spre luni, pe DN 17 D, prin Maieru, polițiștii rutieri din Sângeorz-Băi au identificat în trafic un bărbat, de 31 ani, din localitate, în timp ce conducea o autoutilitară, aflându-se sub influența alcoolului. Astfel, a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o valoare de peste 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital, unde i s-au prelevat două mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. Se efectuează cercetări pentru conducerea unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice.

 

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5