Băuţi la volan la Sînmihaiu de Cîmpie, Lechința, Sîngeorz-Băi, Rodna. Dosar penal de Crăciun

• În noaptea de 22/23 decembrie a.c., polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Bistrița au depistat în trafic un tânăr, de 22 ani, din Sînmihaiu de Cîmpie, în timp ce conducea un autoturism pe raza comunei, fiind sub influența alcoolului.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o valoare de aproximativ 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital, unde i s-au prelevat două mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

S-a întocmit dosar penal pentru conducerea unui autovehicul sub influența alcoolului.

• La data de 22 decembrie a.c., pe DJ 151, prin Lechința, polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Beclean au oprit pentru control în trafic, un autoturism, condus de un bărbat, de 53 ani, din localitate.

La solicitarea organelor de poliție de a fi testat cu aparatul etilotest, respectiv de a i se preleva două mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei, acesta a refuzat.

Astfel, a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.

• În noaptea de 22/23 decembrie a.c., polițiștii rutieri din Sîngeorz Băi au identificat în trafic, un bărbat, de 37 ani, din localitate, care conducea un autoturism, aflându-se sub influența băuturilor alcoolice.

Fiind testat cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare de peste 0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat. La solicitarea organelor de poliție, de a i se preleva două mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei, acesta a refuzat.

S-a înregistrat dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.

• La data de 22 decembrie a.c., polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Sîngeorz-Băi au depistat în trafic un bărbat, de 41 ani, din Șanț, în timp ce conducea un autoturism pe raza comunei Rodna, aflându-se sub influența alcoolului.

A fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o valoare de peste 0,60 mg/l alcool pr în aerul expirat. De asemenea, a fost condus la spital, unde i s-au prelevat două mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză, a fost înregistrat dosar penal pentru conducerea unui autovehicul sub influența alcoolului.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5