Peste 80 de înotători, în cantonamentul organizat de CS Tibi la Beclean. În pregătire, a doua ediţia a Cupei Someş

 Clubul Sportiv Tibi a organizat, la fel ca şi anul trecut, un cantonament la care au participat mai multe cluburi din ţară. Datorită condiţiilor de pregătire excelente şi a reuşitei cantonamentului din 2016, anul acesta cantonamentul a fost organizat tot la Beclean, în perioada 4-9 septembrie. Au participat peste 80 de sportivi din Satu Mare, Turda, Cluj Napoca, Beclean şi Bistriţa.

Considerăm că a fost un cantonament foarte reuşit, sportivii au fost împărţiţi în 2 serii, fiecare serie a făcut zilnic două antrenamente în bazinul didactic din Beclean, o lungă  înviorare dar şi un antrenament pe uscat, ultimele două în sala şi pe terenul de sport de la Colegiul Naţional Petru Rareş. Este benefic ca sportivii de la mai multe cluburi să lucreze împreună mai multe zile, pentru că dispare monotonia de la antrenamente. Ca şi anul trecut, reprezentanţii cluburilor participante s-au arătat foarte mulţumiţi de condiţiile avute, de modul de organizare şi de eficienţa antrenamentelor, antrenamente alcătuite în comun de antrenorii cluburilor. Antrenamentele au fost conduse pe rând de către antrenorii cluburilor participante. Mulţumim Primăriei oraşului Beclean, în special domnului primar Nicolae Moldovan, conducerii Colegiului Naţional Petru Rareş şi celor de la bazinul de înot. După acest cantonament am început antrenamentele zilnice, sperăm să obţinem rezultate bune în competiţii”, declară preşedintele clubului bistriţean, Tiberiu Horgoş.

Potrivit acestuia, în pregătire este şi competiţia de înot organizată  la Beclean, în fapt, a doua ediţie a Cupei Someş. “În perioada 14-15 octombrie, organizăm la Beclean a doua ediţie a Cupei Someş, la care vor participa sportivi de la cluburile invitate. Proiectul este finanţat nerambursabil din bugetul judeţului Bistriţa-Năsăud şi este susţinut de Primăria oraşului Beclean dar şi de sponsori. Prima ediţie a reprezentat o premieră, a fost primul concurs din judeţul nostru cu cronometraj electronic, bineînţeles şi anul acesta cronometrajul va fi tot electronic, aşa cum a fost şi la cele 3 concursuri organizate de noi împreună cu clubul H2O în bazinul olimpic din Târgu Mureş în 2014, 2015 şi 2016”, precizează Tiberiu Horgoş.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5