Alex Ilișuan, de la CS Tibi, a cucerit 2 medalii de bronz cu ștafeta la Campionatul Național de înot pentru cadeți

În perioada 11-14 iulie,  la Târgoviște s-a desfășurat Campionatul Național de înot categoria cadeți, băieți 12-14 ani și fete 12-13 ani. Au participat 390 sportivi de la 64 cluburi din țară.

CS Tibi a participat la această importantă competiție cu un lot de 6 sportivi calificați din etapa regională -  Nagy Etelka, Cristian Farcaș, Alex Ilișuan, Farkas Cristopher, Robert Hârșan și Matei Radu.

“Cele mai bune rezultate le-a obținut Ilișuan Alex cu două medalii de bronz în probele de ștafetă 4x100 m mixt și 4x100 m liber. Echipa de ștafetă a fost alcatuită din sportivul nostru, 2 sportivi de la CSW Cluj Napoca și un sportiv de la SCP Piatra Neamț. În multe probe, sportivii clubului au stabilit recorduri personale. S-au remarcat în acest sens mai ales Farkas Cristopher și Matei Radu cu multe recorduri personale foarte bune. Săptămâna aceasta, sportivii clubului continuă antrenamentele, apoi primesc o meritată vacanță. În perioada 1-7 septembrie vor fi în cantonament la Toplița, cantonament organizat după modelul celor începute în 2016 la Beclean, adică un cantonament comun pentru mai multe cluburi, în anul acesta vor participa sportivi și antrenori  de la CSM Târgu Mureș, CSM Satu Mare, Delfinii Turda şi CS Tibi Bistrita”, ne-a comunicat președintele clubului, Tiberiu Horgoș.

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5