Alexandru Mezdrea Banu, locul 4 la Campionatul Naţional de înot!

Nu mai puţin de 549 de sportivi de la 64 de cluburi din ţară au participat la Campionatul Naţional de înot poliatlon la categoria copii 10-11 ani,  desfăşurat  la Bacău în perioada 17-19 noiembrie.

Printre ei s-au aflat și cei 11 înotători de la Clubul Sportiv Tibi -  Nagy Etelka, Melisa Otvoş, Alex Ilişuan, Cristian Farcaş, Gabriel Boloş, Darius Deac, Cristopher Farkas, Robert Hârşan, Matei Jitaru, Alexandru Mezdrea Banu şi Darius Pop.

 “Din lot au făcut 6 sportivi din lotul nostru din Bistriţa, 4 din lotul nostru de la Beclean, dar şi un sportiv care se antrenează la clubul CSW din Cluj -Napoca. Cel mai bun rezultat a fost obţinut de Alexandru Mezdrea Banu în proba de 50 m bras unde a ocupat locul 4, la categoria sa de vârstă unde au fost total 147 de concurenţi. El a fost foarte aproape de podium, la doar 20 de sutimi de secundă de locul 3, deşi proba sa favorită este 100 m bras. Ne bucurăm că în continuare avem brasiști bine situați în clasamentele naţionale. Ştafeta clubului  - alcătuită din Matei Jitaru, Cristopher Farkas, Alexandru Mezdrea Banu şi Darius Pop  - a ocupat locul 6 în ambele probe, 4x50 m liber şi 4x50 m mixt, iar echipa de băieţi categoria 11 ani a ocupat locul 6 în clasamentul general. În multe probe sportivii clubului nostru şi-au îmbunătăţit recordurile personale și pentru asta îi felicităm”, a declarat preşedintele clubului, Tiberiu Horgoş. 

Potrivit acestuia, sezonul competiţional va fi încheiat de sportivii de la CS TIbi în Ungaria, la puternicul concurs internaţional HÓD Cup care se va desfăşura la Hódmezővásárhely, bistriţenii participând şi la alte ediţii. Competiţia se va desfăşura în modernul complex de nataţie din localitate, unde în 2016 a avut loc Campionatul European de juniori,  a mai menţionat Tiberiu Horgoş.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5