Un magazin de excepţie, unde găsiţi

PEŞTE VIU, DE CALITATE, OFERIT ÎN TIMPUL POSTULUI ŞI ANULUI

De mai multă vreme ne-am obişnuit cu un magazin de excepţie în municipiul Bistriţa. Este vorba de magazinul “BISTRIŢA 2”, situat pe strada Liviu Rebreanu nr. 4, zona pietonală, aparţinând SC “Bistriţa” SA, a cărui manager, ing. Vasile Ciogolea, un om dinamic, perspicace şi care ştie să se muleze foarte bine pe cerinţele economiei de piaţă şi ale cetăţenilor consumatori, în mod special. Şi să ştiţi că nu avem multe oraşe sau localităţi în ţară, mai cu seamă în Transilvania, cu astfel de magazine unde să se vândă peşte viu. Peşte proaspăt, da, se mai găseşte, deşi e sărat, dar peşte viu n-am întâlnit nici măcar în unele oraşe de pe malurile Dunării, cum ar fi, de exemplu, Calafatul, unde la pescari şi la alte categorii de comercianţi se găseşte în coşuri cu gheaţă pe acest produs.

Bistriţenii sunt astfel privilegiaţi că, mai ales toamna şi iarna, dar şi primăvara, îşi pot procura aproape zilnic peşte viu. Că am reţinut şi o glumă cu o babă care a întrebat-o pe vânzătoare dacă peştii care se mişcau prin bazin sunt proaspeţi? “Nu sunt proaspeţi, mătuşă, sunt vii”. “Apoi, dacă nu-s proaspeţi…”, dădu să plece, norocul ei cu o nepoată, care a lămurit-o că un peşte viu e mai mult decât proaspăt, că se mişcă. În fine, lăsând gluma la o parte, menţionăm că, la acest magazin, atât în perioada Postului Crăciunului, cât şi în cel al Paştelui, clienţii pot cumpăra, la un preţ convenabil, peşte de mai multe specii: caras, sânger sau fitofag, crap românesc (foarte gustos) şi păstrăv. De asemenea, se mai găsesc în acest magazin o multitudine de produse din peşte: conserve de peşte, icre, dar şi peşte congelat. Peştii vii se pot cumpăra şi pe bază de bonuri, la fel ca şi celelalte produse alimentare.

În afară de peşte, magazinul mai oferă şi alte sortimente: produse de panificaţie, băuturi răcoritoare, dulciuri, lactate şi produse din lapte. E un magazin la îndemâna cumpărătorilor, fiind situat în centrul istoric al oraşului, bine aprovizionat, cu mărfuri de calitate şi de o variată gamă sortimentală.

Personalul este amabil şi solicitativ, reprezentat fiind de gestionare cu experienţă în domeniu, cum sunt Maria Drăgan, şefă de unitate şi Raveca Floarea, lucrător comercial.

Pentru a vă aproviziona şi consuma un peşte de calitate, sănătos pentru organism, vizitaţi, neapărat, acest magazin în zilele de luni – vineri, între orele 7-20 şi sâmbătă - 7-18, iar informaţii puteţi obţine la numărul de telefon 0263-211726, unde puteţi să comandaţi, în mod ferm, cantitatea de peşti, cât şi specia dorită.

Nu uitaţi că managerul societăţii, împreună cu cei care conduc societatea şi angajaţii, se gândesc la sănătatea dumneavoastră, iar calendarul ortodox stipulează toate dezlegările la peşte!

Felicităm pe toţi cei care ne oferă asemenea produse ale societăţii pentru bistriţeni, judeţ şi inclusiv în ţară.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5