PNL şi-a stabilit candidaţii în 90% dintre comunele şi oraşele judeţului

Preşedintele PNL B-N, Ioan Turc,  a anunţat, în cadrul unei conferinţe de presă, că formaţiunea şi-a desemnat candidaţii în 90% dintre unităţile administrativ-teritoriale, chiar dacă nu toţi au trecut prin toate procedurile statutare.

          „Avem candidaţi în circa 90% dintre UAT-uri, nu toţi candidaţii au trecut prin procedura statutară de propunere de la birourile locale, certificare de către comitetele de coordonare locală, avizul Biroului Politic Judeţean şi votul final în Comitetul Judeţean de Coordonare. În ceea ce priveşte Primăria Bistriţa, în aceste zile se realizează un sondaj de opinie, probabil că i-aţi văzut pe operatori pe străzile oraşului, aşteptăm finalizarea sondajului şi clarificarea situaţiei privind candidatura pentru Bistriţa”, a declarat Ioan Turc.

          La Năsăud, candidatul PNL este viceprimarul Dorin Vlaşin, „un om tânăr, eficient, care poate câştiga alegerile”, în timp ce la Beclean sunt încă discuţii cu anumite persoane. La Sângeorz Băi, candidat este actualul primar Traian Ogâgău pe care Ioan Turc îl vede deja câştigător, alte nume vehiculate fiind fostul primar Vasile Dologa la Tiha Bârgăului sau Ioan Rus la Rodna. Pentru Consiliul Judeţean singurul nume anunţat este consilierul judeţean Ovidiu Florean.

          În ceea ce priveşte alianţele, Ioan Turc a spus că este de preferat o coagulare a dreptei, mai ales că va fi un singur tur de scrutin pentru alegerea primarilor. „În primul rând, trebuie să ştim cine candidează din partea fiecărui partid pentru a vedea cine are cea mai mare şansă. Ulterior, încep aceste discuţii pentru realizarea unor alianţe. Sunt de acord că ele sunt necesare în condiţiile în care avem un singur tur de scrutin. Ar fi ideal ca pe partea dreaptă să avem un singur candidat, cât de realizabil esteun asemenea proiect e o altă poveste. Noi ne dorim acest lucru şi sper să reuşim să coagulăm pe partea dreaptă o forţă”, a explicat preşedintele Turc.

Comentarii

10/02/20 22:50
Cititor

Tare ca fularul iute ca sertaru este ideea nastrujnica a lui Turc sa faca un PUZ pentru case in zona de protectie a aerodrumului se vede ca este habarnist total si nu cunoaste legea. Din alt punct de vedere ce fraier va vrea sa aiba casa intro zona cu zgomot de avioane.

16/02/20 11:08
cititor

MERETI OAMENI BUNI SI NU VOTATI tot felul de " na.ro.zi politici " ( la modul general si fara sa ma refer la cineva anume ... din stanga ori dreapta gruparilor politice ) !
Alegeti-va Dvs si VOTATI PERSOANELE CU CALIFICARE SI EXPERIENTA ADMINISTRATIVA si care sa fie total apolitici ( FARA SA FACA PARTE DIN VRE-UN ANUME PARTID ) ptr ca ei trebuie sa fie " primarii intregii societati " pe care o pastoreste , nicidecum doar al unora !

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5