Poliţia: Protejează-ţi locuinţa şi afacerea! Trăieşte în siguranţă!

Poliţiştii bistriţeni desfăşoară activităţi preventive în cadrul campaniei naţionale „Protejează-ţi locuinţa şi afacerea! Trăieşte în siguranţă!”.
Poliţia Română a lansat campania naţională de prevenire a furturilor din locuinţă şi societăţi comerciale „Protejează-ţi locuinţa şi afacerea! Trăieşte în siguranţă!”.
Campania se desfășoară la nivel naţional, până la finalul anului 2016, şi este derulată în parteneriat cu Asociaţia Română pentru Tehnică de Securitate (A.R.T.S), în colaborare cu Federaţia Serviciilor de Securitate (F.S.S.).
Demersul se înscrie în prioritatea naţională “prevenirea infracţiunilor contra patrimoniului” şi abordează două categorii de infracţiuni care au o pondere însemnată în volumul faptelor penale de acest tip, respectiv furturile din locuinţă şi cele din societăţi comerciale.
În primele 9 luni ale anului 2016, ca urmare a acțiunilor operative desfășurate de polițiști și a activităților preventive, judeţul Bistriţa-Năsăud a înregistrat o scădere cu 6,8% a infracţiunilor de furt, comparativ cu perioada similară a anului 2015.
Astfel, în continuarea demersului preventiv, poliţiştii promovează măsurile elementare de autoprotecţie prin prezentarea utilităţii sistemelor tehnice de protejare a locuinţelor, a sediilor şi punctelor de lucru ale societăţilor comerciale, ca modalităţi eficiente de prevenire a furturilor.
Cu această ocazie, la nivel naţional, au fost realizate 10.000 de broşuri şi 2.000 de afişe, adresate cetăţenilor.
În perioada următoare, polițiștii de prevenire şi de ordine publică vor desfăşura activităţi de informare şi distribuire a materialelor suport, în principalele cartiere ale municipiului Bistriţa, dar şi în oraşele Beclean, Năsăud şi Sîngeorz-Băi.
De asemenea, mesajele campanie vor fi diseminate la sediile mai multor societăţi comerciale, de pe raza întregului judeţ.

Comentarii

09/11/16 11:37
Bistritean

Domnilor guvernantzi si de la "Interne" ... propuneti modificarea Legii armelor si sustineti-ne sa ne putem cumpara arme de foc cu glontz militar pentru autoaparare, asa cum este in cea mai puternica tzara democratica - America, sau Germania, Frantza... etc. etc. oricare alta tzara ( democratica... ) si sa stie toti hotzii, talharii , criminalii si borfasii, ca daca-mi intra in "batatura"... fara acordul meu, ori incerca sa-mi incalce proprietatea sa ma jefuiasca ori sa imi puna viatza si securitatea mea si a familiei in pericol, pot sa-i trag una-n " sfecla sau bostan" ... fara ca cineva sa ma traga PE MINE la raspundere si nu pe acest "mizerabil"... asa cum se intampla astazi in aceasta Romanie- " tzara mea de dor " !
Astazi, asa cum este facuta aceasta lege de ca.cat, le este frica pana si organelor de ordine publica ale statului sa-si scoata pistolul din toc si sa se apere cu el si politzistii, mai bine accepta sa li se "taie maninile" ... ori sa capete o "bataie in doua cu moartea si/sau paralizia"... decat sa-si foloseasca arma pe care o poarta la brau asa de " amorul artei " doar ... !
Lasati ca borfasii, si toti "smecherii" care umbla aiurea si haihui... vin "acasa" cu tot felul de arme si substantze interzise ... si nu sunt "prinsi ... nici 10% dintre ei... ! Pana cand poate intervenI Politzia si Jandarmeria , poti crapa linistit... si atunci va intreb, nu mai bine ne-ati da voiie sa ne asiguram singuri paza, protectia si apararea noastra a familiei si proprietatilor , fara sa le tot suflati in "struna" tuturor celor care ne "calca " si ne "jefuiesc" ... ori ne pun vietile si proprietatile in pericol ?
De cine se teme Statul Roman de fapt, de OAMENII cinstiti si seriosi, sau de hotzii, talharii si criminalii... care n-au "nici o lege " !?

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5