Polițiștii bistrițeni au verificat localuri și cluburi de pe Valea Bârgăului. Dosar penal pentru spray lacrimogen

Polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Prundu Bârgăului împreună cu polițiști din cadrul Serviciilor de Investigații Criminale, Investigarea Criminalității Economice, Acțiuni Speciale și Criminalistic au verificat localuri şi cluburi care au program și pe timpul nopții.

În urma controalelor, au fost aplicate 25 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 7585 lei, din care 19 conform Legii 61/1991 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice, iar restul conform altor acte normative (OUG 195/2002 – privind circulația pe drumurile publice, Legea 12/1990 - privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi de producţie, comerţ sau prestări de servicii ilicite și OUG 28/1999 - privind obligaţia agenţilor economici de a utiliza aparate de marcat electronice fiscale).

      „De asemenea, în cadrul acestor acțiuni a fost constatată o infracțiune flagrantă,  portul fără drept de obiecte periculoase. Astfel, a fost identificat un tânăr, din Susenii Bîrgăului, asupra căruia, în urma controlului corporal, a fost găsit un spray iritant lacrimogen. În cauză, s-a întocmit dosar penal pentru portul fără drept de obiecte periculoase”, se arată în comunicatul IPJ BN.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5