Poliţiştii le-au explicat elevilor bistriţeni ce înseamnă o vacanţă în siguranţă

În perioada premergătoare vacanţei de iarnă, poliţiştii din cadrul structurilor de prevenire a criminalităţii, ordine publică, proximitate şi poliţie rutieră au avut mai multe şedinţe de educaţie antivictimală cu elevii din şcolile municipiului Bistriţa.

         „Câteva sute de copii au aflat de la poliţişti care sunt locurile sigure în care se pot juca cu sania sau cu patinele, care este modalitatea corectă de a se deplasa în calitate de pietoni, cum să prevină furturile din locuinţe sau din buzunare, ce presupune navigarea în spaţiul virtual, precum şi alte informaţii utile pentru a-şi petrece în siguranţă vacanţa de iarnă.

Acţiunile fac parte din campania preventivă a poliţiei bistriţene ,,Sărbători de iarnă în siguranţă”, aflată la a şasea ediţie în acest an”, transmite Inspectoratul de Poliţie Bistriţa-Năsăud, prin intermediul unui comunicat de presă.

În această perioadă poliţiştii îşi vor concentra eforturile pentru prevenirea altor infracţiuni specifice, precum tăierile ilegale de pomi de Crăciun, furturile din autoturisme, locuinţe, buzunare şi genţi, accidentele rutiere şi infracţiunile comise cu violenţă.

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5