Pompei Cocean, liderul tinerilor din ALDE, s-a căsătorit cu artista Ada Leonti

Preşedintele Tineretului ALDE, Pompei Cocean, porneşte pe un nou drum în viaţă alături de Ada Leonti. Primul pas, cel al înregistrării ca familie cu drepturi depline în faţa ofiţerului Stării Civile, a avut loc acasă, la mire, în comuna Târlişua. Au răspuns da în faţa reprezentantului statului, primarul Vlăduţ Purja, iar actele au fost semnate în prezenţa martorilor întruchipaţi de naşii Aurelia (colegă cu mireasa în grupul „Şezătoarea Clujului”), alături de soţul Silviu, urmând ca la cununia religioasă, în faţa altarului, să fie însoţiţi de cinci perechi de naşi.
Petrecerea a avut loc la Târlişua, urmând ca în 5 octombrie să aibă loc cununia religioasă şi petrecerea mare, la Popasul Drumeţului din Beclean.
„Am avut deosebita plăcere de a oficia cununia civilă a consilierului local Pompei Cocean cu artista Ada Leonti. În numele primăriei comunei, al Consiliului local Târlişua şi al meu personal le urez casă de piatră şi multă fericire”, transmite primarul Vlăduţ Purja.
De loc din Gura Humorului, mireasa face parte din grupul Şezătoarea Clujului şi este absolventă a Şcolii Populare de Artă din Cluj, în acelaşi timp a studiat jurnalism la Facultatea de Ştiinţe Politice, Administrative şi ale Comunicării din cadrul UBB Cluj-Napoca, dar şi Managementul dezvoltării afacerilor la Facultatea de Ştiinţe Economice şi Gestiunea Afacerilor din cadrul aceleiaşi facultăţi.
Pompei Cocean are 31 de ani și este consilier local în comuna Târlișua, locul său natal. A urmat cursurile Facultății de Geografie din cadrul Universității Babeș-Bolyai, Cluj-Napoca, specializarea Geografia Turismului, absolvind apoi studiile de masterat în domeniul Amenajării și Dezvoltării Turistice. În prezent este doctorand în cadrul aceleiași instituții de învățământ și administratorul unei afaceri în domeniul transportului.
Urăm tinerei perechi „Casă de piatră!”, cu sănătate şi bucurii!

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5