Pompei Cocean, vicepreședinte al Tineretului ALDE, va coordona filialele din patru județe

Președintele Tineretului Liberal Democrat Bistrița-Năsăud, ales vicepreședinte TLDE la nivel național, va coordona filialele de tineret ale ALDE din județele Cluj, Mureș, Bistriţa-Năsăud și Suceava.

Ședința Biroului Politic Național TLDE a avut loc la Murighiol, în județul Tulcea, ocazie cu care au fost stabilite responsabilități pentru cei 15 vicepreședinți. De asemenea, Mădălin Boțonea a fost ales secretar general al TLDE, care va avea în coordonare un număr de 6 secretari generali adjuncți.

Potrivit liderului județean al Tineretului ALDE, Pompei Cocean, la întâlnire au fost dezbătute “teme de interes pentru segmentul populației tinere din România, începând cu fiscalizarea, facilități pentru angajații care oferă locuri de muncă pentru tineri, propuneri pentru administrațiile locale de a investi în parcuri auto cu mijloace de transport ecologice”.

Tot în cadrul acestei ședințe, s-a hotărât înființarea structurii TLDE online. Toate aceste aspecte vor fi dezvoltate la Școala Politică de Vară a TLDE care va avea loc în perioada 30 august – 2 septembrie, în stațiunea Mamaia. Evenimentul a fost organizat cu sprijinul Institutului de Studii Liberale (ISL). 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5