Tineri din ALDE BN la Şcoala Libertăţii de la Sighetu Marmaţiei

La Sighet a avut loc ediția a treia din cadrul școlii politice sub genericul „Școala Libertății”. Tema principală de discuție a fost lupta pentru libertate a personalităților din istoria română care și-au apărat interesele prin promovarea drepturilor cetățenești și a principiilor democrației.

La lucrările desfășurate au participat și reprezentanții filialei ALDE Bistrița-Năsăud, delegația fiind formată din președintele TLDE, Pompei Cocean, însoțit de trei colegi, Ioan Vasile Horoba, Ionuț Cocean și președintele TLDE Salva, Floarea Nicoleta Pinca. Aceștia au participat la seminare, unde s-au dezbătut concepte fundamentale ale libertății și s-au prezentat acte istorice înfăptuite de cei care s-au sacrificat pentru cucerirea acestui principiu.

În cadrul activităților, Institutul de Studii Liberale împreună cu Fundația Friedrich Naumann pentru Libertate au acordat „Premiul Libertății” fostului președinte al României, Emil Constantinescu.

Participanții evenimentului au vizitat muzeul „Memorialul Victimelor Comunismului și al Rezistenței”, evocând astfel amintirea personalităților istorice care au luptat pentru libertate.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5