Pompei Cocean: Tinerii din ALDE vor marca trasee turistice în Munţii Ţibleşului. Vom organiza şi o competiţie interdisciplinară pentru elevi

Preşedintele Organizaţiei de Tineret ALDE Bistriţa-Năsăud, Pompei Cocean, consideră că este foarte greu să faci politică în această perioadă pentru că scena politică este tumultoasă, cu „mişcări neprevăzute”.

          „Cu toate acestea, avem planurile noastre de viitor, prin care vrem să punem umărul la promovarea organizaţiei ALDE, prin platforma online, o platformă care se adresează tinerilor. Fiind tineri, putem capta mai uşor informaţia şi o putem filtra, cu ajutorul seniorilor, iar apoi s-o transmitem cât mai repede cetăţeanului de rând, în ceea ce priveşte proiectele pe care le avem noi la nivel de Guvern şi Parlament. Ca proiecte mari avem şi noi o acţiune de marcare de trasee pe masivul Ţibleş, Şcoala Politică de Vară, dar vrem să promovăm şi o competiţie interdisciplinară între tineri la nivel de judeţ”, a punctat Pompei Cocean.

          Liderul tineretului ALDe din Bistriţa-Năsăud a menţionat că la nivel naţional se doreşte promovarea unor proiecte pentru tinerii antreprenori, atât din fonduri guvernamentale, cât şi europene, astfel încât aceste scheme să fie „mai prietenoase” cu cei care vor să-şi dezvolte afaceri, o astfel de măsură fiind binevenită pentru a limita exodul tinerilor spre Uniunea Europeană.

          În această toamnă, la nivelul organizaţiei de tineret vor avea loc

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5