Tinerii din ALDE studiază liberalismul. Pompei Cocean: Vrem să promovăm şi să ne identificăm prin aceste valori!

         Liderul Tineretului Liberal-Democrat din Bistriţa-Năsăud, Pompei Cocean, ales şi vicepreşedinte la nivel naţional, va participat alături de alţi colegi de partid la o serie de cursuri care ţin de doctrina şi valorile liberale, în cadrul unei Şcoli de Vară naţionale, dar şi a unei sesiuni regionale.

         „Am avut deja prima întâlnire a conducerii centrale, la care am încercat să conturăm direcţiile pe care vrem să le promovăm ca şi organizaţie de tineret a partidului, încercând să aducem cel puţin 3-4 proiecte majore în prim plan pe care să le implementăm cu sprijinul organizaţiei de seniori. Următoarea întâlnire a Organizaţiei de Tineret va fi în Deltă, la sfârşitul lunii viitoare, unde vom încerca să ne iniţiem, alături de Institutul de Studii Liberale, în doctrina de partid, pe partea de centru dreapta. În ultima perioadă nu se prea respectă liniile doctrinare şi, inclusiv la prima şedinţă pe care am avut-o au fost trei zile de curs în care lectorii institutului ne-au făcut o introducere în ceea ce priveşte partea de liberalism. Noi, ca şi tineri, încercăm să ne identificăm prin aceste valori liberale pe care vrem şi să le promovăm”, a declarat Pompei Cocean, în cadrul unei conferinţe de presă.

         La nivel regional, TLDE va avea o conferinţă la Sighetu Marmaţiei, unde vor fi susţinute cursuri de formare pentru tinerii din cele şase judeţe ale Regiunii Nord-Vest.

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5