Prefectul Ioan Ţintean, consilierilor judeţeni: Vă cer sprijinul pentru a instaura regula în Colibiţa

Prefectul Ioan Ţintean, prezent la şedinţa ordinară a Consiliului Judeţean, le-a cerut sprijinul aleşilor judeţeni pentru „a face regulă în Colibiţa”, „un bulgăre de aur” care nu a fost exploatat la potenţialul maxim.
„În 2014, vă cer sprijinul: să fim uniţi toţi ca responsabili administrativi şi politici cu privire la introducerea unei reguli la Colibiţa. Ştiţi că noi, în sfâşit, luăm taurul de coarne şi vrem să facem un pic de regulă, pentru că deţinem un bulgăre de aur, iar până acum nu l-am putut valororifica aşa cum se cuvine. Indiferent din ce partid proveniţi, cred că este momentul să valorificăm acea zonă turistică de mare însemnătate”, le-a spus prefectul Ţintean.
Înaltul funcţionar public le-a mulţumit consilierilor judeţeni pentru modul în care au colaborat cu Instituţia Prefectului, dat şi pentru „starea de lucru, de continuitate” de pe parcursul anului 2013.
„Aţi avut o stare de lucru, de continuitate, un fapt de apreciat. Vreau, de asemenea, să apreciez faptul că acest Consiliu a lucrat pe baza unei Strategii, la careaţi contribuit cu toate forţele de care dispuneţi, toate partidele prezente în acest plen. Este un lucru demn de apreciat, pentru că Strategia de dezvoltare a judeţului Bisstriţa-Năsăud nu este a unui partid, ci a judeţului, strategie pe care vor lucra şi urmaşii noştri”, a precizat acesta.
Nu în ultimul rând, prefectul Ţintean i-a felicitat pe aleşii judeţeni şi pe staff-ul CJ BN pentru modul în care au premiat excelenţa, în contextul în care Bistriţa-Năsăud şi nu numai are nevoie de vârfuri care să …tragă societatea în sus.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5