PREGATESTE-TI GRADINA PENTRU VARA

Pregatirile pentru sezonul estival nu trebuie sa se limiteze doar la garderoba sau destinatia de vacanta. Amenajarea gradinii casei tale ar trebui sa fie un obiectiv la fel de important.

Pana la urma gradina este spatiul in care vara petreci atatea clipe frumoase. Inconjurat de natura si prietenii sau impreuna cu familia, acest spatiu agremental este locul in care vei crea multe amintiri frumoase.

Iata ce ai putea face sa-ti pregatesti gradina pentru numeroasele dupa-mese la plaja sau seri la gratar.

Improspateaza gazonul

Este inevitabi, chiar daca te-ai ingrijit conform "sfaturilor medicului" de gazon, ca de la sezon la sezon sa se deterioreze.

Nu este nimic, se repara cu usrinta! Poti folosi rulouri de gazon sau gazon prin insamantare. Cu rulourile elimini probleme de calitate a solului. Daca optezi pentru gazon prin insamantare este indicat sa amenajezi si un sistem de irigatii.

Plantele ornamentale

A venit momentul sa improspatezi si plantele ornamentale care iti decoreaza gradina. Alege soiuri rezistente si informeaza-te cu privire la necesitatile de fertilizare pe care le au. De asemenea este important sa respecti perioadele de udare.

Sistemele de irigatii

Opteaza pentru un sistem automatizat de irigatii. Scapi astfel de grija udarii plantelor si a gazonului. In plus, poti opta pentru sisteme de irigatii care pot fi controlate de pe telefonul tau, prin bluetooth sau wireless.

Lucrari de intretinere

Sunt importante pentru aspectul si sanatatea gradinii tale. Curata solul de frunze uscate si alte resturi vegetale. Elimina buruienile si aplica tratament contra daunatorilor, daca este cazul.

Toaleteaza gazonul, plantele ornamentale si administreza ingrasaminte pentru fertilizare.

Iar daca ai nevoie, poti apela oricand la un specialist in amenajarea gradinilor si intretinerea spatiilor verzi. Succes!

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5