Președintele Emil Radu Moldovan: Ziua Națională a României, un moment în care fiecare reflectăm la ce am făcut și facem noi pentru țară!

An de an, Ziua Națională a României este un răsunet care ne trezește sentimentele patriotice. Dar este și dovada că prin unitate și faptele noastre avem puterea să clădim și să reclădim o țară.
Nimic nu se face de la sine.
Pentru Marea Unire din 1918, uniți au luptat și s-au jertfit sute de mii de români.
De aceea, dragii mei, aceasta este cea mai importantă și emoționantă sărbătoare a națiunii noastre.
Este ziua în care celebrăm curajul, patriotismul, ambiția, unitatea, dar este și un moment în care fiecare reflectăm la ce am făcut și facem noi pentru țară!
Patriotismul se vede prin fapte, nu vorbe!
🟦La mulți ani, dragi români!
🟨La mulți ani, România!
🟥Dumnezeu să binecuvânteze țara noastră și pe noi toți!
____

Comentarii

01/12/23 14:58
Ionut

"Patriotismul se vede prin fapte, nu vorbe!" spune Răducu. Numai că la PSD
s-au schimbat lucrurile după rotativa guvernamentală din iunie când liderul social-democratilor Marcel Ciolacu a preluat functia de premier. Astfel, pe 22 iunie la câteva zile după ce a devenit prim-ministru, Marcel Ciolacu prezent la un eveniment legat de demararea lucrărilor de exploatare a gazelor naturale din Marea Neagră, din cadrul proiectului Neptun Deep, acesta a tinut un discurs public, în care a spus că România trece de la fapte la vorbe: „Mai există o semnificație importantă: România trece de la fapte la vorbe. Și mă bucur, aste se întâmplă acum, pentru că am spus de la început: acest mandat este despre fapte concrete și realizări economice. Acest proiect va demonstra că suntem capabili și pregătiți să ne controlăm propriul destin energetic și să stabilim propriul curs”.
(Vezi: https://www.youtube.com/watch?v=1AHaILaOFUQ)

04/12/23 14:36
Toni

A fost dezlegat misterul marelui absent Radu Moldovan de la manifestările organizate la Bistrița de Ziua Națională a României la 105 ani de la Marea Unire din 1 decembrie 1918. Răducu face parte din galeria echipei naționale de handbal feminin a României si a mers în Danemarca pentru a susține echipa României la Campionatul Mondial. La ceremonialul de 1 Decembrie din Piața Petru Rareș absenta presedintelui CJ a fost suplinită prin prezența deputatului Bogdan Ivan, care a citit mesajul premierului Marcel Ciolacu. De altfel Radu Moldovan s-a pronuntat in repetate rânduri că succesorul său cel mai potrivit la sefia CJ ar fi Bogdan Ivan, de parcă aceste functii publice se lasă mostenire.
Chiar si Nicolae Moldovan- primarul Becleanului , a declarat că , din punctul lui de vedere, Bogdan Ivan este lipsit de experienţa administrativă necesară pentru o funcţie de preşedinte al Consiliului Judeţean.
Campionatul Mondial de Handbal Feminin aflat la a XXVI-a ediție a turneului organizat Federația Internațională de Handbal și are loc între 29 noiembrie și 17 decembrie 2023, în Danemarca, Norvegia și Suedia.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5