Preşedintele IGF, Dorel Cosma, la întâlnirea cu Federaţia din Spania

Preşedintele IGF, Dorel Cosma, a fost prezent, în cadrul unei întâlniri online, prin aplicaţia zoom, la lansarea revistei de cultură şi folclor a Federaţiei din Spania, publicaţia ajunsă la nr. 4, editată la Ourense şi condusă de vicepreşedintele IGF, Antonio Vinas, prezintă tradiţii din zona Galiţiei, dar şi activităţi ale Uniunii Mondiale de Folclor.
Intervenţii despre revistă au avut preşedintele Culturii şi vicepreşedintele Regiunii Galiţia. În mesajul său, preşedintele Uniunii Mondiale de Folclor IGF, Dorel Cosma, i-a felicitat pe organizatori pentru o nouă apariţiei a revistei în perioadă de pandemie, dar şi pentru acţiunile pe care le-au derulat online anul trecut.
Pe agenda cultură sunt programate, în vară, două întâlniri mari cu formaţii tradiţionale din întreaga lume, urmând ca în perioada următoare să se stabilească şi reprezentanta României la evenimentele din Spania. Totul depinde de cum vor evolua lucrurile pentru că IGF a stabilit deja câteva proiecte frumoase în 2021 în mai multe zone ale lumii.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5