Preşedintele Moldovan: Îi felicit pe antrenorii şi sportivii de la CS Karate Bistriţa, pentru cele peste 130 medalii din acest an

Preşedintele CJ BN, Emil Radu Moldovan, s-a întâlnit cu sportivii şi antrenorii de la CS Karate Bistriţa, pentru a-I felicita pentru rezultatele obţinute la competiţiile naţionale şi internaţionale. Acesta le-a oferit, în numele Consiliului Judeţean, o diplomă de excelenţă, în semn de recunoaștere a performanțelor avute. Doar în acest an, CS Karate Bistrița a adunat peste 130 de medalii la campionatele naționale și mondiale de profil.

 

“Vreau să îi felicit pe fiecare dintre ei, precum și pe antrenori și pe părinți, care au ales să își direcționeze copiii către un sport de-a dreptul folositor pentru viața reală. Regret că actualul regulament de acordare al premiilor pentru sportivii cu rezultate deosebite la competiții internaționale cuprinde doar disciplinele olimpice, dar sper că anul viitor vom găsi soluții legale și concrete de sprijinire a acestui sport și a micilor noștri campioni”, declară preşedintele CJ, Radu Moldovan.

 

Şeful administraţiei judeţene a punctat faptul că deşi acest club activează “în mjlocul comunității din Bistrița de fix 30 de ani”, bistriţenii  nu îi cunoaște foarte bine. “Este vorba despre clubul CS Karate Bistrița, coordonați de antrenorul Radu Sîngeorzan, care promovează un stil special al artelor marțiale: karate kyokushin. Aici se antrenează copii foarte talentați, care au ajuns pe cele mai înalte podiumuri ale campionatelor naționale și modiale de profil. Sportivii cu cele mai bune rezultate sunt Dragoș Sîngeorzan, Cristiana Chirlejan, Georgiana Chirlejan, Luca Moldovan, Valentin Negrea și Claudiu Pop”, a precizat.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5