Preşedintele Radu Moldovan a anunţat candidatura lui Bogdan Ivan la preşedinţia Consiliului Judeţean, în 2024!

Preşedintele Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud, Emil Radu Moldovan, a anunţat, în cadrul unei conferinţe de presă, că Bogdan Ivan este candidatul pe care îl propune pentru preşedinţia Consiliului Judeţean, la alegerile din 2024.
„Sunt trei mandate, e de ajuns. Bogdan Ivan bate pasul pe loc de zece ani pe lângă mine, consider că este total pregătit pentru a prelua cu un nou elan, cu mai multă putere, cu o altă viziune şi să ducă lucrurile pe mai departe mult mai bine decât am făcut-o eu. Trăim într-o altă lume”, a transmis preşedintele Radu Moldovan.

Comentarii

13/08/22 22:51
Priceasnă

Țârcovnicul Rasputin
Trage lemne în butin,
Și pașolea Moldovan,
Din turbincă, pe Ivan.
La Bistrița e de-ajuns
Un Ivan pensat și uns,
Că la Bistrița-i bugăt
Tribut și para-ndărăt,
Susținut cu rânduială,
Prin cârja episcopală,
Susținut cu legământ,
În sfântul așezământ,
Susținut și-întreținut,
De bimbașa din ținut.

14/08/22 16:37
Radu

Radu Moldovan a mai anuntat că nu mai candidează la sefia CJ si că sustine candidatura lui Bogdan Ivan in 2024. Nu-i prima dată când Radu Moldovan consideră că astfel de functii se dobândesc precum o moștenire de familie. La alegerile locale din 2020, Radu Moldovan, se mandrea că promovează tinerii sustinând candidatul PSD la primaria Comunei Sant, in persoana fiului fostului primar care a fost declarat incompatibil in iunie 2017, iar la inceputul anului 2020 a pierdut definitiv procesul cu ANI.
Numai că socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din târg, astfel că in functia de primar al comunei Sant a fost ales Marian-Viorel Forogău- candidatul PNL.
Asa că anunţarea prematură a candidaturii lui Bogdan Ivan pentru preşedinţia Consiliului Judeţean, la alegerile din 2024, făcută de Radu Moldovan s-ar putea să nu fie de bun augur.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5