Radu Moldovan: Nu voi mai candida pentru nicio funcție executivă în 2024, nici la președinția CJ, nici la Primăria Bistrița!

    Preşedintele Consiliului Județean a anunțat că nu va mai candida în 2024 pentru nicio funcţie executivă, adică nici pentru preşedinţia Consiliului Judeţean, nici pentru Primăria Bistriţa, maximum se gândește la Primăria Şieu Măgheruş, comună în care s-a născut şi a copilărit.

   “Eu am anunțat încă dinainte de alegeri, reiterez și aici, îmi doresc ca bunul Dumnezeu să ne dea sănătate tuturor,  să ne putem duce acest mandat la capăt, eu, subsemnatul, nu voi mai candida pentru o funcția executivă, ca să fie lucrurile liniștite pentru toată lumea, în alegerile din 2024. Nu vreau să las loc de nicio interpretare, nu mă interesează nici Primăria municipiului Bistrița, sigur m-aș putea gândi – nu m-am gândit,  e un lucru care mi-a venit acum – poate la primăria comunei unde m-am născut și am crescut, la Șieu-Măgheruș. Eventual poate mă gândesc doar la o astfel de funcție executivă. Pentru Primăria municipiului Bistrița sau președinția Consiliului Județean e un angajament pe care l-am făcut în fața oamenilor și pe care îl voi respecta cu strictețe”, a declarat Radu Moldovan.

 

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5