Preşedintele Radu Moldovan: D-le Iohannis, dna Viorica Dăncilă vă așteaptă la dezbatere! Fără cască!

Domnul Iohannis ne-a demonstrat și în această seară că este o marionetă!
În incapacitatea sa de a vorbi liber, pare că poartă o cască prin care i s-au suflat răspunsurile la întrebările jurnaliștilor și același zâmbet sfidător!
Domnule Iohannis, după 5 ani în care v-ați ascuns de români, ani în urma cărora ați lăsat doar dezbinare și nici o realizare, ani în care nu ați mișcat nici un deget pentru obţinerea vizelor SUA şi intrarea României în Shengen, nici un program de ţară și nici o viziune pentru viitor, ar fi un gest de bun-simț să veniți în fața românilor la o dezbatere.
Poate că ați uitat, dar un Președinte adevărat trebuie să-și reprezinte poporul și să intre-n luptă pentru el!
Un Președinte trebuie să arate ce a făcut, ce va face și ce crede despre țara pe care o reprezintă-n lume!
Fuga de dezbaterea cu contracandidatul înseamnă să renunți la acest rol sau să consideri că nu trebuie să dai socoteală nimănui.
Vrem un președinte care fuge de răspundere?
Un Președinte marionetă?
Un Președinte arogant, care-și arată disprețul față de propriul popor și democrație?
Eu nu vreau un astfel de Președinte!
Ci, unul care să #LuptePentruFiecareRomân!
D-le Iohannis, dna Viorica Dăncilă vă așteaptă la dezbatere!
Fără cască!
 
sursa: facebook Emil Radu Moldovan

Comentarii

14/11/19 22:16
Vizitator

Ce să astepti de la chelnerul Răducu. A pus imediat botul la postarea Gabrielei Firea făcută pe contul său de facebook, în care afirmă că președintele Klaus Iohannis ar fi avut o cască în ureche, cu ajutorul căreia primea răspunsurile pe care trebuia să le dea la întrebările ziariștilor, în timpul conferinței de presă. Postarea era un fake- news, si a fost demonstrat ca fiind neadevărată de președintele Klaus Iohannis, în timpul conferinței de presă pe care acesta a susținut-o. De altfel orice om cu creier poate gândi singur: cum să vorbești liber după casca din ureche răspunzând unor întrebări pe care nu le știi dinainte? Întâi ar trebui să asculți ce-ți spune ăla în cască, presupunând că e un geniu suprauman, capabil să elaboreze răspunsul pe loc, și pe urmă găvărești, cu pauze mari. Or, Iohannis a vorbit cât se poate de cursiv și cu răspunsuri evident spontane, între care tocmai cel la întrebarea cu casca a fost plin de umor: și-a arătat cu degetul urechea dreaptă, urechea stângă și apoi creștetul capului: „Aici e casca!”
Pe Răducu atâta il duce capul. De altfel imediat dupa ce a votat la primul tur de scrutin el a recunoscut singur ca nu are creier, afirmand: „spre deosebire de alții care NU au creier, eu am votat cu inima”. Concluzia logică este că nici el nu are creier din moment ce a votat cu inima. Numai că nu inima face diferenta dintre om si animal, ci creierul, gândirea, ratiunea. Dar, de unde nu-i nici Dumnezeu nu cere.

16/11/19 10:31
Twisted Titanium

In caz că ( ! ) Johannis câștigă cu 80%, ce impotanță mai are că ascultă în cască ORDINELE WASHINGTON_OIZILOR !!!

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5