Preşedintele Radu Moldovan: La rocada guvernamentală, nu voi părăsi judeţul. Îmi voi duce la capăt mandatul încredinţat de cetăţenii din Bistriţa-Năsăud!

Preşedintele Consiliului Judeţean, Emil Radu Moldovan, a declarat că nu va pleca la Bucureşti, la rocada guvernamentală, ci va rămâne în Bistriţa-Năsăud pentru a-şi duce mandatul până la capăt. 

          „Vă mărturisesc că nu mă simt absolut deloc bine când aud poveştile cu tot feluri de poziţii. Mă onorează, îi mulţumesc domnului preşedinte Bar. Nu o să fiu niciodată  prim-ministru, pentru că îmi cunosc locul. Am auzit discuţii că la rotativă sunt tot feluri de propuneri. Am o groază de colegi care sunt îngrijoraţi că aş fi potenţialul candidat pe locurile pe care şi le doresc ei, colegi din interiorul partidului din care fac parte. Nu voi părăsi mandatul încredinţat de cetăţenii judeţului Bistriţa-Năsăud pe care-i iubesc foarte tare şi îmi voi duce mandatul la capăt dacă bunul Dumnezeu îmi va ajuta acest lucru. De acolo vom vedea ce mai facem. Sunt perioade complicate, grele, dar sunt convins că, dacă vom rămâne împreună, uniţi, vom încerca fiecare de la nivelul nostru să ne facem treaba, vom depăşi această situaţie extrem de complicată provocată de pandemie şi continuată de criza provocată de războiul din Ucraina”, a declarat preşedintele Radu Moldovan.

Declaraţia a făcut-o în contextul în care preşedintele CCI BN, Vasile Bar, a spus că România ar avea nevoie de un premier ca Radu Moldovan. 

„Să faceţi aceste mişcări calme, în condiţii bune. Aş vrea să avem un premier precum Radu Moldovan, dar sunt convins că nu va fi, pentru că nu e omul care e învăţat să mintă. Acolo trebuie oameni care ştiu să nu spună adevărul sau adevărul în ghilimele. Sperăm că se va găsi cea mai bună variantă astfel încât economia să aibă un parcurs normal al activităţii în 2023 şi mai ales în 2024, când e an decisiv, electoral. (...) Nu am glumit. Dat fiind faptul că aţi realizat lucruri extraordinare la nivelul judeţului Bistriţa-Năsăud, cred că şi la nivelul ţării  aţi în stare să faceţi lucruri importante", a afirmat Vasile Bar.

Comentarii

03/02/23 14:06
Durdulucul

Cazaciocul și Mazurca,
Joacă pe pârtie, Turca.
Mazurca și Cazaciocul
Dreg cu grijă busuiocul
Și-alți popi fac feștanie,
Pentru bobsleigh-sanie.
Prieteni - suiți pe Cocoș,
Cu clăpari, bețe - galoși,
Că vine Domnul Răducu
Și ne dă de-a durdulucu.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5