Preşedintele Radu Moldovan: Pentru prima dată Căianu Mic a avut un spectacol de excepție de muzică ușoară. Îl felicit pe primarul Paul Știr !

Consiliul Județean Bistrița-Năsăud, Centrul Județean pentru Cultură Bistrița-Năsăud, PRIMĂRIA ŞI CONSILIUL LOCAL CĂIANU-MIC organizează Zilele Comunei Cãianu Mic - editia a IX-a.

Manifestările au debutat în Ziua de Rusalii Cupa Văii Ilişua la Fotbal - Terenul de sport al Liceului Tehnologic „Ion Căian Românul“, iar seara cu un Concert în aer liber, având ca invitaţi: Trupa REEA, THE GREEN TREE, KAMELIA şi GEORGE HORA. Este pentru prima dată când la Căianu Mic este un asemenea concert, şi tot în premieră primarul Paul Ştir le-a oferit căienarilor un Foc de artificii. Printre invitaţii de azi s-au numărat preşedintele Consiliului Judeţean, Radu Moldovan, vicepreşedintele Alexandru Pugna (fiu al satului), deputaţii Daniel Suciu şi Ioan Deneş.
"Este pentru prima dată când Comuna Căianu Mic a avut un spectacol de excepție de muzică ușoară susținut de Reea Cover Band și Kamelia Ft. George Hora! Vreau să îl felicit pe primarul Paul Știr, care împreună cu echipa sa au realizat un eveniment de excepție! Mâine o să mă revăd cu oamenii din Căian la un foarte frumos obicei, ”Înstruțatul boului”, urmat de un spectacol folcloric în centrul comunei!" scrie pe facebook preşedintele Emil Radu Moldovan:
Manifestările coninuă a doua zi de Rusalii după cum urmează:
ora 10.00 - 12.00 - Sfânta Liturghie
ora 12.00 - 13.00 - Primirea Oficialităţilor
ora 12.30 - „Înstruţatul boului“ - obicei agrar
ora 13.00 - Spectacol folcloric

Invitaţi:
Ansamblul Profesionist „DOR ROMÂNESC“ al Centrului Judeţean pentru Cultură Bistriţa-Năsăud, dirijor Anghel Urs
Solişti: Domnica Dologa, Ioan Dordoi,
Mirela Petruş, Nicolae Cioanca,
Anuţa Motofelia, Felix Gălan,
Cristina Retegan, Ioachim Spân şi
Veronica Bălan

Ansamblul folcloric „BALADELE BISTRIŢEI“
Bistriţa
Ansamblul Folcloric „PLAIURILE BÂRGĂULUI“

Invitată de onoare:
VIORICA TELCEAN
solistă a Ansamblului Profesionist
„Junii Sibiului“ Sibiu

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5