Președintele Radu Moldovan: PSD Bistrița este pregătită să construiască un portofoliu de proiecte și o echipă care să câștige detașat alegerile

Nu mă voi duce nici ministru, nici prim-ministru. Nu voi părăsi această echipă!

Emil Radu Moldovan, liderul PSD Bistrița-Năsăud și  președinte al Consiliului Județean BN, a transmis în mesajul său că, deși nu va mai candida pentru un nou mandat, va rămâne alături de familia social-democrată din Bistrița și Bistrița-Năsăud, chiar dacă va face un pas în lateral.

“Am primit enorm de multe lucruri de la Dumnezeu și de la dumneavoastră, încât zece vieți dacă aș rămâne pe acest pământ nu aș reuși să vă mulțumesc.  E obligația mea ca în continuare, alături de cei care își vor asuma candidaturile pentru pozițiile viitoare în PSD, să ne străduim să facem lucruri bune pentru oameni. PSD are oameni și lideri care să-și asume aceste calități. Vă sunt dator, vă prețuiesc, vă voi rămâne dator toată viața, e cea mai frumoasă perioadă a vieții mele la care nu am îndrăznit să visez. Sunt foarte mulțumit de ceea ce am făcut. Am reușit cu ajutorul dvs. și al Bunului Dumnezeu, pentru că fără El suntem frunză în vânt, să fac lucruri la care nu am îndrăznit să visez.

Vă mărturisesc cu mare sinceritate, că sunt foarte mândru că fac parte din această echipă pe care nu o voi părăsi niciodată. Nu mă voi duce nici ministru, nici prim-ministru. Vrei, nu vreți, rămân alături de voi până când îmi veți spune că vă încurc”, a declarat președintele Radu Moldovan.

Liderul PSD BN a menționat că Organizația Municipală a PSD a trecut printr-un tsunami, pe care social-democrații l-au provocat, de la nivel central, dar și local, pe plan politic. Din punct de vedere administrativ, a adăugat acesta, la Bistrița s-a guvernat mult mai bine decât acum.

“Cei care sunt acum nu fac altceva decât să mute o dală, să lase cumva o amprentă și să chinuie viața cetățenilor municipiului Bistrița. Sunt extrem de optimist că cetățenii municipiului Bistrița sunt cu mult mai deștepți decât cred politicienii despre ei, că știu să aleagă și avem dovada unuia viu, care vă vorbește la microfon. La alegerile din 2020, chiar dacă candidam de la “ciuma roșie”, chiar dacă era un anumit val, eu am luat cel mai mare număr de voturi. Este potențial și atunci când arăți oamenilor că vrei să faci ceva pentru ei, când te duci în fața oamenilor cu proiecte clare pentru ei și nu doar pentru că vrei tu să fii într-o funcție, oamenii vor veni alături. Daniel Suciu și echipa lui au experiența necesară să propună cetățenilor municipiului Bistrița un portofoliu de proiecte care să facă din Bistrița, într-adevăr, un oraș european și sunt convins că va avea capacitatea necesară și-l vom sprijini și noi  - este singura variantă a unei rețete de succes – atât eu cât și colegii mei primari îi vom sta alături lui și echipei lui pentru a da o echipă de oameni credibili care să poată gestiona portofoliul de proiecte cu care PSD se va duce în fața cetățenilor”, a transmis liderul PSD BN.

Potrivit președintelui Moldovan, după alegerile din cadrul PSD Bistrița,  “ceasul începe să ticăie” și începe numărătoarea inversă care se va finaliza în seara zilei când Biroul de Circumscripție Municipal va anunța că “la conducerea Primăriei Bistrița s-au întors oamenii cărora le pasă de oameni, oameni care ști să facă proiecte pentru oameni, oameni care au arătat de-a lungul vieții că au făcut câte ceva, nu doar că vorbesc bine”.

Cred că oamenii vor prefera pe cineva care să lucreze pentru ei, nu să îi aburească. Chiar dacă am fost supărați atunci când am pierdut alegerile, Dumnezeu știe întotdeauna ce este mai bine pentru noi. Cred că meritam aceast trecere prin purgatoriu, pentru a coborî din nou cu picioarele pe pământ și a înțelege că nimei nu e de neînlocuit. Să ne rămână mintea la purtător pentru a putea să avem înțelepciunea necesară să știm cât e de ajuns, când să ne oprim.

Sunt extrem de încrezător și de optimist că începând de azi, noua echipă a PSD Bistrița este pregătită să construiască un portofoliu de proiecte și o echipă care să câștige detașat alegerile. Oamenii sunt înțelepți, știu ce vor, rămâne ca noi să avem capacitatea să îi convingem, proiectele noastre să se suprapună pe doleanțele lor, nu doar că ne plac nouă anumite proiecte. Trebuie să analizăm ce își doresc oamenii și să propunem ceea ce ăși doresc și soluții la problemele pe care le au. (…)Vă mulțumesc dvs. și Bunului Dumnezeu pentru tot ce s-a întâmplat în ultimii ani și vă provoc ca începând de azi să ridicați capul sus, să deschideți gura tare, am tăcut aproape trei ani , e de ajuns. Oamenii trebuie să afle adevărul”, a mai spus Radu Moldovan.

 

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5