Președintele Radu Moldovan: Sala Polivalentă din Unirea, casa sportului bistrițean, se înalță!

Sala Polivalentă din Unirea, casa sportului bistrițean, se înalță. Peste 70% din structura de beton este montată și deja se lucrează la tribune, unde se toarnă gradenele. În curând, vom vedea montat și acoperișul, instalațiile sanitare, urmând să ne gândim foarte serios la momentul primului meci găzduit aici. Până atunci, continuăm munca cu fapte, nu vorbe, este mesajul transmis de președintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud.

Anul trecut, în octombrie, a fost semnat contractul de lucrări. Proiectarea și lucrările sunt realizate de asocierea de firme Frasinul – Erbașu (cea care construiește stadioanele Steaua și Rapid) – Dico – Țigănaș, declarată câștigătoare în urma licitației. Proiectul este derulat de Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice (MDRAP), prin Compania Națională de Investiții (CNI). Valoarea investiţiei este de 96 milioane lei (20 de milioane euro).

Sala Polivalentă va avea 7.350 mp, 2.675 locuri în sală (inclusiv tribună retractabilă de 640 de locuri). Pentru concerte, capacitatea este de 5.015 locuri (2.675 în tribune și 2.340 pe teren). Suprafața întregului complex va fi de 30.166 mp (3 hectare). Vor fi amenajate 50 locuri parcare dintre care 5 pentru persoane cu handicap + 4 locuri pentru autocare + 5 pentru autobuze -public.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5