Preşedinţii şi locţiitorii secţiilor de votare, instruiţi pe colegii uninominale

Instituţia Prefectului şi Biroul Electoral de Circumscripţie Judeţeană nr. 6 organizează zonal, timp d edouă zile, şedinţa de instruire a preşedinţilor şi locţiitorilor birourilor electorale ale secţiilor de votare din judeţ, constituite pentru alegerile parlamentare din data de 9 decembrie. Nu mai puţin de 626 bistriţeni vor lua parte la aceste instruiri, progamate marţi – la Năsăud (Colegiul 3), Beclean (Colegiul 2) şi miercuri la Bistriţa, pentru Colegiul 4 şi Colegiul 1.
“Scopul acestei şedinţe este acela de a clarifica aspecte legate de măsurile necesare pentru buna organizare şi desfăşurare a alegerilor parlamentare din data de 9 decembrie”, se arată în comunicatul transmis de Cancelaria Prefectului.
Pe agenda de lucru figurează teme ce vizează problemele organizatorice privind pregătirea şi desfăşurarea alegerilor parlamentare, atribuţiile prevăzute de lege pentru birourile electorale ale secţiilor de votare, întocmirea proceselor-verbale de constatare a rezultatelor alegerilor, operaţiunile de predare la BECJ şi cheile de verificare, dar şi instrucţiuni de folosire a telefoanelor secţiilor de votare.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5