Prima mobilitate Erasmus + a profesorilor de la Liceul Tehnologic Feldru, în Izmir, Turcia

Cu entuziasm și cu mult elan, grupul nostru de profesori de la Liceul Tehnologic Feldru a ajuns în Izmir, Turcia în cadrul activității de job-shadowing din primul nostru proiect Erasmus, "Cheia succesului în învățământul profesional: învățarea digitală și practici sustenabile", număr proiect 2022-1-RO01-KA122-VET-000072163.
Grupul de cadre didactice a participat la activități de formare pentru a folosi metode de învățare interactive și au preluat exemple de bună practică de la partenerii școlii gazde.
Profesorii noștri au fost așteptați la Liceul profesional Nuri Atik unde au primit informații despre școală și departamente, urmând apoi instructajul pedagogic, asistări la lecții demonstrative și ateliere de lucru împreună cu profesorii turci.
În prima zi, le-a fost prezentat sistemul de energie solară cu invertor, urmând ca în următoarele zile să le fie prezentată structura și părțile componente ale sistemului de energie eoliană. Au luat parte de asemenea la prezentarea structurii unităților de învățare pe tema energiilor regeneratoare, prezentare făcută de către profesorii turci. Grupul de lucru a avut ca scop crearea structurii unui CDL pe tematica energiilor solare având ca model curicula din școala gazdă. Școala gazdă a oferit participanților certificat de participare la activitatea de "job shadowing", în urma evaluării efectuate.
Colaborare frumoasă, primire călduroasă și experiențe de neuitat!
Mulțumim domnului director al școlii Bayrakli Nuri Atik, Mustafa Genc, pentru găzduire!
"A fost o experiență de neuitat și dorim să continuăm mobilitățile cu elevii în luna mai a anului 2023, în Turcia și Portugalia cu aceeași bucurie și entuziasm", declară directorul Liceului Tehnologic Feldru, profesor Călin Sbîrciu.

director,
prof. Călin Sbîrciu

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5