Primăria Bistriţa, ajutor al lui Moş Crăciun. Daruri şi colinde la Liceul Tehnologic Special Sfânta Maria

Primarul municipiului Bistriţa, Ovidiu Creţu, a oferit şi în acest an daruri celor aproximativ 215 elevi care învaţă la Liceul Tehnologic Special “Sfânta Maria”. Tinerii au pregătit un spectacol de colinde străbune, urându-le colegilor, profesorilor, dar şi autorităţilor locale să aibă parte de un an bun.

         De altfel, primarul Ovidiu Creţu şi viceprimarii Cristian Niculae şi Gelu Muthi sunt, în această perioadă, emisarii lui Moş Crăciun pentru copiii cu nevoi speciale de la şcolile de profil din Bistriţa.

Peste 1000 de cadouri, constând în dulciuri, fructe, suc, ajung în aceste zile la copiii de la Centrul Şcolar de Educaţie Incluzivă nr. 1 Bistriţa, la Centrul Şcolar de Educaţie Incluzivă nr. 2 Bistriţa, la Centrul Şcolar pentru Educaţie Incluzivă Lacrima, Fundaţia Bucurie, dar şi la Căminul pentru Persoane Vârstnice sau la Asociaţia Nevăzătorilor.

“În fiecare an, Primăria Bistriţa merge ca emisar al lui Moş Crăciun la şcolile speciale, pentru că aici sunt nişte copii speciali. După cum aţi văzut şi ei s-au pregătit, ne-au pregătit scenete şi colinde. Avem pregătite aproximativ 1.000 de cadouri - dulciuri, fructe şi suc, pe care ne face plăcere să le oferim în avans de Moş Crăciun. Sunt copii speciali de care trebuie să avem o grijă deosebită şi caracteristica atmsferei de Crăciun este conform unui vers pe care mi-l amintesc: Şi nu uita când eşti voios, române să fii bun”, a precizat primarul Ovidiu Creţu.

Viceprimarul Cristian Niculae, ajutor al lui Moş Crăciun la CSEI nr. 1 şi CSEI nr. 2, a remarcat emoţia momentului. “Bucuria acestor copii este şi bucuria noastră, deopotrivă. Îi admir pe profesori pentru răbdarea şi interesul pe care le dovedesc faţă de aceşti copii şi le doresc, tuturor, mult succes în continuare!”, a declarat viceprimarul Cristian Niculae.

 

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5