Primăria Bistrița pregătește documentații tehnice pentru reabilitarea Şcolii Ştefan cel Mare, a sălii de sport de la Andrei Mureşanu şi a două grădinițe!

Primăria Bistrița a lansat procedura de achiziție publică pentru servicii de eleborare a unor documentații tehnice, în vederea reabilitării a patru instituții de învățămnt preuniversitar.

         Astfel, a fost lansată solicitarea de ofertă în vederea atribuirii contractului de achiziție publică pentru servicii de elaborare Expertiză Tehnică și Audit Energetic pentru obiectivul de investiții ”Reabilitare și modernizare Școala Gimnazială Ștefan cel Mare, Bistrița”-corp școală și sala de sport”. În licitaţie, este şi  contractul pentru servicii de elaborare Studiu de Fezabilitate la obiectivul de investiții ”Reabilitare și extindere sala mare de sport Colegiul Național Andrei Mureșanu”.

De asemenea, municipalitatea a anunţat procedura de achiziţie pentru servicii de elaborare a expertizei tehnice, a auditului energetic și a Documentației de avizare a lucrărilor de intervenții, la „Reabilitare și modernizare Grădinița cu program prelungit “Trenulețul veseliei” , str.  Rodnei nr.3” şi pentru servicii de elaborare a studiului de fezabilitate la proiectul de Reabilitare şi modernizare  Grădiniţa "Căsuţa cu Poveşti” nr. 11 şi Creşa nr. 2, de pe str. Zimbrului nr. 9, municipiul Bistriţa.

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5