Primăria Năsăud va finanța proiecte de interes public pentru unitățile de cult și sport! Vezi termenele de depunere a cererilor!

Primăria oraşului Năsăud lansează sesiunea de selecţie a proiectelor care vor beneficia de finanţare nerambursabilă de la bugetul local al oraşului Năsăud pe anul 2020, în baza Legii nr. 350 din 2 decembrie 2005 privind regimul finanţărilor nerambursabile din fonduri publice alocate pentru activităţi nonprofit de interes general şi a O.G nr. 82/2001 privind stabilirea unor forme de sprijin financiar pentru unităţile de cult aparţinând cultelor religioase recunoscute din România, cu modificările şi completările ulterioare. 

     Pe plan local, acordarea de finanţări nerambursabile din fondurile bugetului local al oraşului Năsăud este reglementată de Ghidul solicitantului, privind regimul finanţărilor nerambursabile alocate de la bugetul local al oraşului Năsăud pentru activităţi nonprofit de interes local în anul 2020, care poate fi consultat pe site-ul Primăriei oraşului Năsăud, la adresa www.primarianasaud.ro, sau la Compartimentul Relaţii cu publicul al Primăriei oraşului Năsăud. 

     Ghidul se aplică solicitanţilor persoane fizice sau persoane juridice rară scop patrimonial - asociaţii sau fundaţii constituite conform legii - sau culte religioase recunoscute conform legii, care depun propuneri de proiecte în conformitate cu domeniile şi obiectivele prevăzute în Programul anual al finantărilor nerambursabile de la bugetul local al orasului Năsăud. 

     Din bugetul local al oraşului Năsăud vor fi finanţate proiecte de interes public în domeniile: sport şi culte.     Cererile de finanţare, întocmite conform modelului prevăzut în Ghidul solicitantului, se vor depune la Registratura/Relaţii cu publicul, Primăriei oraşului Năsăud, situată în localitatea Năsăud, Piaţa Unirii, nr. 15. 

     Termenul limită de depunere a proiectelor pentru care se solicită finanţare nerambursabilă de la bugetul local al oraşului Năsăud este 31.08.2020. Selecţia si evaluarea proiectelor va avea loc în perioada 01.09-03.09.2020. 

     După afişarea rezultatului in termen de 48 de ore se pot depune contestaţii la sediul Primăriei din oraşul Năsăud. 

     Selecţia şi evaluarea proiectelor depuse în vederea finanţării nerambursabile se va face de către comisiile de evaluare, lista finală a câştigătorilor urmând să fie aprobată printr-o Hotărâre a Consiliului Local Năsăud. 

     Informaţii suplimentare cu privire la procedura de selecţie a proiectelor pot fi obţinute la sediul Primăriei oraşului Năsăud, sau la telefon 0263-361026. 

 

http://www.primarianasaud.ro/index.php?option=com_content&view=article&id=4118:anunt-de-participare-sprijin-financiar-pentru-unitatile-de-cult&catid=507&Itemid=207

****

Consiliul Local Năsăud a aprobat Ghidul de eligibilitate al solicitantului privind regimul finanţările nerambursabile alocate de la bugetul local al oraşului Năsăud, pentru activităţi nonprofit de interes local în anul 2020. Limita maximă a finanţărilor nerambursabile pentru domeniul sport este de 70.000 lei. Prin proiect, a fost numită şi Comisia de evaluare a proiectelor, formată din şase membri şi un secretar şi prezidată de Cornel Magdea.

          De asemenea, a fost aprobat şi Ghidul solicitantului pentru ajutoarele financiare destinate cultelor religioase din oraşul Năsăud, pentru anul 2020, fiind disponibilă suma de 110.000 lei. Comisia de evaluare este prezidată de Corina Sângeorzan.

 

 

Comentarii

11/08/20 11:44
cititor

Mai lasati-ne domnilor cu " unitatile de cult " ... ca sunt destule biserici construite si planificati banii ptr nevoi sociale reale. Cine vrea sa se roage , are unde se ruga Lui Dumnezeu , nu vedeti ca inafara sarbatorilor de Craciun si de Paste, majoritatea bisericilor sunt " goale " inafara catorva " babe " ?
Nu mai dati bani la " imbuibatii " de popi si tot soiul de pastori, ca societatea are nevoie in alte urgentze, de exemplu ptr gradinite, camine ptr batrani ori cu boli ale batranetii, unitati scolare, mediu, paduri si ape... si igientizarea acestora precum si a spatiilor publice etc. etc. etc.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5