Primarul Becleanului, la aniversarea unui vrednic veteran

Cu ocazia împlinirii frumoasei vârste de 97 de ani, în data de 10 septembrie a.c. reprezentanți ai Batalionului 812 Infanterie ”BISTRIȚA”, au fost prezenți la domiciliul domnului plt.adj.pr.(rtr.) BULGER VAZUL, din localitatea Figa, județul Bistrița – Năsăud, pentru a-i ura un sincer ”LA MULȚI ANI !” și pentru a-și exprima recunoștința față de veteranii de război care au luptat și au servit patria pe câmpurile de luptă.
La acest moment de sărbătoare au fost prezenți alături de sărbătorit, familia acestuia și reprezentanți ai autorităților publice locale în persoana domnului Nicolae MOLDOVAN primarul orașului Beclean și a preotului paroh Motogna Călin Vasile din localitatea Figa.
Activitatea continuă seria manifestărilor dedicate ”Anului Veteranilor de Război”, în contextul aniversării a 70 de ani de la încheierea celui de-al Doilea Război Mondial.
Domnului plt.adj.pr.(rtr.) BULGER VAZUL i-a fost acordată o diplomă aniversară, din partea comenzii Brigăzii 81 Mecanizată ”General Grigore BĂLAN”, iar cei prezenți au asistat la o lecție de istorie, prin rememorarea momentelor petrecute de veteranul de război care a fost rănit de două ori în timpul celei de-a doua conflagrații mondiale.
Veteranii de război reprezintă imaginea vie a tradițiilor de luptă ale Armatei României, exemplu de camaraderie și spirit de sacrificiu.

Comentarii

11/10/15 00:49
Gabriel

RESPECT !!!!!

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5