La 95 ani, plt. adj. pr. (Rtr) Alexandru Oltean, aniversat de armată şi comunitate

În contextul aniversării a 70 de ani de la încheierea celui de - al Doilea Război Mondial, în cadrul Brigăzii 81 Mecanizată „General GRIGORE BALAN”, se continuă seria manifestarilor dedicate „Anului Veteranilor de Razboi”.

În cinstea veteranilor de război care au luptat şi au servit patria pe câmpurile de luptă, duminică, în semn de recunoştiinţă, au fost prezenţi la domiciliul plt.adj.pr.(rtr) Oltean Alexandru din localitatea Sebiş, comuna Şieuţ, locţiitorul comandantului Batalionului 812 Infanterie „Bistriţa”, locotenent-colonel Cristian-Gheorghe Blaiu, împreună cu reprezentanţi ai batalionului, care l-au vizitat pe veteran cu ocazia împlinirii vârstei de 95 ani.

La acest moment de sărbătoare au fost prezenţi şi reprezentanţi ai autorităţilor publice locale, şi anume primarul Ioan Dedean, consilieri locali, precum şi rudele veteranului.

„Veteranul de război, domnul plt.adj.pr.(rtr) Oltean Alexandru, a luptat în timpul celei de-a doua conflagraţii mondiale, atât pe teritoriul României, cât şi pe teritoriului Rusiei, servindu-şi patria cu cinste şi devotament.
Domnului plt.adj.pr.(rtr) Oltean Alexandru, i-a fost acordată o diplomă aniversară, din partea comenzii Brigăzii 81 Mecanizată „General GRIGORE BALAN”, iar cei prezenţi i-au urat un sincer La mulţi ani !”.

Text: Locotenent Andreea Bîrzu
Foto: Cap.Anghelina Cristian

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5