Primarul Doru Crişan: Le urez și celor mici si celor mai mari, mult succes in noul an școlar precum și multă răbdare!

"Copiii noștri încep un nou an școlar și totodată, experimentează restricțiile de protecție și distanțare fizică, dată fiind situația epidemiologică în care ne aflăm.

Noi, ca administrație locală, ne-am străduit și o să ne străduim în continuare, să creăm toate condițiile pentru că elevii școlilor din comuna Prundu Bârgăului să participe în condiții de siguranță la procesul didactic precum și la activitățile extrașcolare: îmbunătățirea condițiilor din unitățile de învățământ, achiziționarea de tehnică medicală pentru monitorizarea acceselor în școli, achiziționarea de măști și alte materiale sanitare pentru elevi, personalul didactic și auxiliar etc.

Sperăm din tot sufletul ca și dumneavoastră, în calitate de părinți, să acordați atenție sporită tuturor elementelor care pot să protejeze pe copii dumneavoastră, pe perioada în care se află la cursuri.

Pe această cale, le urez și celor mici si celor mai mari, mult succes in noul an școlar precum și multă răbdare!", le-a transmis elevilor, cadrelor didactice şi părinţilor din Prundu Bârgăului şi nu numai, primarul Doru Crişan.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5