Primarul Doru Crișan: Lucrăm la două proiecte de asfaltare a 20 de străzi din Prundu Bârgăului

Primarul Doru Crișan de la Prundu Bârgăului anunță că sunt în derulare lucrări ample de modernizare a străzilor de interes local. Potrivit acestuia, un prim proiect care include 15 străzi este finanțat prin Programul Național de Dezvoltare Locală, iar un al doilea proiect, cu 5 străzi, este realizat cu bani de la bugetul local.

„Cu toate că vremea capricioasă din ultima perioadă ne-a decalat termenele de execuție la anumite investiții, încercăm să profităm de fiecare fereastră pentru a lucra. Turnarea primului covor asfaltic pe un tronson important din comună, după care urmează amenajarea șanțurilor, rigolelor de scurgere și a acostamentelor. Pe cât este posibil, vă rugăm să evitați deplasarea în zonă Valea Ciorii spre comună! Continuăm munca!”, este mesajul transmis concetăţenilor de primarul Doru Crişan. 

Cele două proiecte asigură o infrastructură rutieră modernizată pentru majoritatea covărşitoare a reţelei stradale, rămânând câteva tronsoane în capete de drum, intrări etc. Asfaltarea integrală a comunei  se va face printr-un al treilea proiect, pentru care se caută oportunităţi de finanţare în „vremuri mai bune”, studiile de fezabilitate fiind întocmite.

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5