Primarul Dumitru Bendean, din Miceştii de Câmpie: Suntem în sesiunea de depunere a proiectelor pe fonduri europene

O comună frumoasă din Câmpia Transilvaniei, cu oameni harnici, gospodari şi doritori de modernizare şi europenizare.
În acest sens, primarul comunei, Dumitru Bendean, împreună cu cei din Consiliul Local şi angajaţii Primăriei Miceştii de Câmpie sunt angrenaţi în a elabora multiple proiecte cu fonduri europene – guvernamentale şi locale.
Gospodarul numărul unu şi edilul comunei, Dumitru Bendean, ne-a precizat preocupările şi direcţiile unde sunt canalizate eforturile factorilor diriguitori pentru a creşte nivelul de trai al locuitorilor, pentru o integrare rapidă în normele europene, precizând: „Suntem în sesiunea de depunere a proiectelor pe fonduri europene, comuna Miceştii de Câmpie are, în acest sens, două proiecte pregătite, constând în: „Asfaltare drum comunal Fântâniţa – Visuia – Uliţa Bisericii” şi „Amenajare şi asfaltare drumuri agricole care pleacă din Drumul Judeţean 162 prin localitatea Visuia şi ajunge, din nou în Miceştii de Câmpie, în Drumul Judeţean 162”.
Există încă un proiect – Asfaltare uliţe interioare în satele Fântâniţa, Visuia şi Miceştii de Câmpie, din fonduri guvernamentale, la care se lucrează. De asemenea, se continuă lucrările de reabilitare la Căminul Cultural din Miceştii de Câmpie, cu fonduri din bugetul local. În comună, s-au eliberat cererile pentru APIA, de către Primărie, împreună cu Digitizarea terenurilor, pentru cetăţenii care au solicitat acest lucru”.
La Miceştii de Câmpie se munceşte şi destinele comunei sunt pe mâini bune.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5