Primarul Ioan Turc anunţă o nouă organigramă a Primăriei Bistriţa, mai simplificată!

Primarul municipiului Bistriţa, Ioan Turc, a declarat, în cadrul unei conferinţe de presă, că executivul va propune, în perioada următoare, o nouă organigramă a Primăriei Bistriţa, mult mai simplificată. Potrivit acestuia, acolo unde vor fi comasate direcţii, servicii, noii şefi vor avea un interimat până la organizarea concursului.

„Ne vom asuma noi cum se face reorganizarea macro la nivelul Primăriei, iar pe componenta de detaliu, fiecare director, şef de serviciu, va trebui să-şi organizeze activitatea. Vom ieşi repede cu noua organigramă a municipiului pe componentă macro, în sensul simplificării. Acolo unde se comasează direcţii sau servicii, va exista un interimat, iar fixarea se va face prin concurs”, a precizat primarul Ioan Turc.

În ceea ce priveşte auditul extern, care viza şi partea de resurse umane, contractul semnat a fost reziliat după ce au apărut informaţii cu privire la firma câştigătoare.

„Ne-am dorit un audit extern pentru că noi plecăm de la premisa că o asemenea analiză se face cu detaşare, cu profesionalism, fără niciun fel de analiză subiectivă. Este foarte important ca pe masa noastră să existe un document limpede. Pe această temă discutăm despre acest lucru, dacă vom face o nouă licitaţie”, a explicat Turc.  

 

 

Comentarii

12/03/21 10:34
Gica Cntra

Pai domnule primar... tot la 2-3-4 functionari, unul este SEF . Faceti si comasati liniile de munca si puneti SEFI ... doar la 15-20 de functionari . Cu " mapa " ... sa incapa toti intr-o Dacie ... !

16/03/21 06:27
Gca Contra

Mai LIBERALILOR SI ACOLITILOR VOSTRI DE DREAPTA CAPITAISTO-TERORISTA ,
voi cu teoria voastra cu posibiitatea ramenrii pana la 70 de ani la " munca " ati facut un MARE RAHAT . In general, ati iesit castigatori la alegeri ptr ca toti tinerii nostri ,IMPREUNA CU DIASPO-VIRUSATII ... v-au votat pe voi ma ... Ati inceut sa " restructurati posturile din domeniul public " si cine credeti voi ca VOR FI RESTRUCTURATI SI DATI AFARA DIN SERVICII ALTII DECAT TINERETUL MA... si vor ramane in posturi, in continuare, toti hodorogii si fliostorogii... pana se duc direct in coparseu... MAI ALES CEI CARE SUNT TOT FELUL DE SEFI, SEFUTZI SI SEFULETZI ... SI CARE NU DESFASOARA ACTIVITATI GRELE, RISCANTE ... SI CARE IN GENERAL STAU INTR-UN " PATUTZ CALD " ... ! TOTI VOR MERGE PE IDEIA CA TINERETUL SE POATE REPROFILA SI RECALIFICA IN ALTE DOMENII ... si vor restructura posturile detinute de acestia .
MA... SI TIERETUL ASTA PROST IMPREUNA CU DIASPO-VIRUSATII , AU PUS BOTUL ! In loc sa-i fortzatzti sa plece la pensie inca si mai repede decat 65 de ani, sa le permiteti pensionarea la 63 de ani barbatilor si la 60 femeilor, sa creati locuri de munca tineretului, acesta acuma este obligat sa-si ia lumea in cap si sa plece efectiv din tzara, sa-si caute alte locuri de munca prin strainatati , ca aici in tzara IOC LOCURI DE MUNCA .
ASTA ATI FACUT VOI CU IDEILE ASTEA ALE VOASTRE LIBERALE TAMPITE ... !

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5