Primarul Ioan Turc: Posibila existență a mai multor variante de PUG, fapt foarte grav. Am dispus un control intern, care va demara luni

În legătură cu unele judecăți de valoare lansate recent în spațiul public, care, în mod categoric, se circumscriu unei campanii de defăimare, precizez următoarele:
Am aflat despre posibila existență a mai multor variante de PUG, fapt care, dacă este adevărat, este foarte grav. De altfel, în ședința de joi a Consiliului Local, am subliniat că, personal, nu sunt organ de anchetă, dar că sunt decis să limpezesc o situație încurcată moștenită de la predecesorii mei. În consecință, am dispus un control intern, care va demara luni și va clarifica în ce măsură cele semnalate se confirmă.
Consider că orice se construiește în Bistrița trebuie să respecte toate condițiile de legalitate și să contribuie la creșterea confortului urban. În același timp, solicitările care vin atât din partea persoanelor fizice, cât și a antreprenorilor, trebuie să primească o soluție pertinentă în termenul prevăzut de lege.
Imediat după preluarea mandatului, am demarat procedurile pentru realizarea unui nou Plan Urbanistic General, cel mai complex document care stă la baza evoluției unui oraș.
Atacurile consecvente și interesate ale unora nu mă deturnează de la ceea ce știu că am de făcut în folosul bistrițenilor.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5