Primarul Ioan Turc s-a întâlnit cu directorul general al ANL! În prima etapă, 72 de locuinţe în Subcetate

Primarul municipiului Bistriţa, Ioan Turc, s-a întâlnit, la Bistrița, cu Gabriel Ionuț Stanciu, directorul general al Agenției Naționale pentru Locuințe.
"Primăria municipiului își propune construirea a peste 200 de locuințe ANL. Prima etapă prevede 72 de unități locative în zona Subcetate. Studiul de fezabilitate pentru realizarea acestor locuințe a fost aprobat în Consiliul Local al municipiului Bistrița și se referă la ridicarea a două blocuri cu câte 36 de apartamente, valoarea investiției fiind de 4,8 milioane de euro.
Hotărârea de consiliu a fost transmisă la Agenția Națională pentru Locuințe, iar în luna ianuarie a anului 2023, ANL va contracta proiectarea tehnică și execuția acestor unități locative", a explicat edilul municipiului, Ioan Turc.

Comentarii

26/05/23 13:54
FLORIN MIHALCEA

Referitor la CF nr. 73519 din mun. Bistrița, drum de servitute cu acces la drum public nu este modernizat, in dreptul canalizari spre bloc 61 A CF nr. 50045 sunt doua cămine de canalizare, al cărui asfalt sa stricat ajungânduse la un crater în asfalt, administratorul drumului nu a mai facut nici o investiție la drum , cu toate că au continuat și construirea altor blocuri in zonă peste 355 de apatamente.Iar primăria va construi pentru ANL alte 200 de apartamente ce-ia ce face imopsibilitatea circulației orcarui transport de orce fel mentionat în CF 73519 .

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5