Directorul ANL: Peste 1200 de unităţi locative au fost recepţionate în judeţ. Avem în plan Lechinţa, Bistriţa Bârgăului, Năsăud

George Stan, director general al Agenţiei Naţionale pentru Locuinţe, a precizat, din capul locului, că în judeţul nostru au fost recepţionate, până în prezent, 1218 unităţi locative pentru tineri, dar şi 21 de case construite pe Programul locuinţe sociale pentru romi.

„Bucuria  noastră este cu atât mai mare cu cât investiţia aceasta este dusă la bun sfârşit prin concursul unor proiectanţi de calitate, unor constructori de calitate. Relaţia ANL cu Consiliul Judeţean, cu domnul preşedinte Radu Moldovan, este una excelentă. Vreau să felicit proiectanţi, constructori, diriginţi ANL, consilieri, colegii noştri din Consiliul Judeţean, din Primărie şi sper, doresc şi sunt convins că aşa va fi, ne vom întâlni anul viitor pe vremea aceasta la recepţia celor 24 de unităţi locative şi în aceeaşi situaţie, recepţie acolo şi ordin de începere pentru celelalte 12 unităţi locative”, a declarat Stan.

         În ceea ce priveşte locuinţele ANL pentru tinerii specialiştii din sănătate, o astfel de investiţie este şi la Beclean. „Toate investiţiile Guvernului sunt pliate cu eforturile autorităţilor publice locale. Ştim că de câţiva ani, domnul preşedinte acordă o atenţie deosebită sistemului medical şi noi am venit să ne pliem pe investiţia şi efortul dumnealor”, a menţionat directorul ANL.

         În context, George Stan a adăugat că administraţiile locale au transmis cereri către ANL pentru continuarea programului de construire a unor locuinţe destinate închirierii de către tineri. „S-a depus o cerere de la Bistriţa, dar vreau să vă spun că şi alte localităţi din judeţ sunt în atenţia noastră. Avem Lechinţa în planurile noastre, Bistriţa Bârgăului, Năsăud”, a mai spus directorul ANL.

 

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5