Primarul Petru Şerban: La Uriu, continuăm proiectele demarate pentru modernizarea comunei

O comună în plină modernizare şi europenizare, cu un edil deosebit – Petru Şerban, care se implică, împreună cu cei din Consiliul Local, în atragerea de fonduri, demararea de proiecte şi finalizarea lor în folosul comunităţii, comuna Uriu fiind un exemplu de dezvoltare, cu oameni harnici, optimişti şi primitori.
Primarul comunei Uriu ne-a precizat obiectivele la care se lucrează şi proiectele care se vor derula în curând.
Astfel, se are în vedere realizarea canalizării în localităţile Cristeştii Ciceului şi Ilişua, prin Master Planul Judeţean, precum şi modernizarea drumului comunal Ilişua- Hăşmaşul Ciceului, în lungime de 1,5 km, prin asfaltare cu bani prin O.G. nr. 28, dar şi modernizarea str. Poştei din Uriu, cu sume provenite de la O.G. nr. 28.
De asemenea, lucrările sunt aproape de finalizare la Centrul de Informare Turistică, o investiţie necesară şi utilă în economia comunei.
Primarul Petru Şerban susţine că nu sunt probleme deosebite cu eliberarea adeverinţelor pentru APIA, toate cazurile au fost rezolvate prompt.
La Uriu se munceşte, cei responsabili sunt angrenaţi în a întocmi, accesa şi finaliza proiecte cu bani europeni, guvernamentali, judeţeni şi din bugetul local.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5