Primarul Traian Simionca, alături de elevii comunei Livezile: Succes în acest semestru! Un cadou simbolic pentru fiecare copil!

Primarul comunei Livezile, Traian Simionca, rămâne un apropiat al școlii și al educației. La început de semestru, acesta  a venit la școală cu un gând bun și un cadou simbolic pentru elevii comunei, pentru a arăta că administrația va fi în continuare un partener de nădejde al unităților de învățământ. 

          "Mă bucur că ne vedem într-un cadru atât de frumos, la şcoală, că sunteţi sănătoşi. Am intrat într-o oarecare normalitate şi sperăm să rămână aşa, pentru că şcoala de acasă nu e la fel cu cea din clasă. Am venit să vă salut, să vă doresc un nou început de semestru şi un nou an bun, pentru că am lipsit aproape un an de la cursuri. Să aveţi sănătate, putere de muncă, să fiţi cuminţi, să ascultaţi de domnii profesori, să răspundeţi la cerinţele lor.

          Să sperăm că rata de incidenţă va coborî şi nu vom avea probleme sau să fim nevoiţi să reînchidem şcolile”,  a transmi primarul Traian Simionca.

Traian Simionca le-a oferit in partea Primăriei un pix care poate fi folosit şi pentru telefon/tabletă, cu mesajul „Succes în anul 2021!”.

         De cealaltă parte, copiii s-au arătat încântaţi de darurile primite şi au spus că se bucură să fie în bănci. Elevii au precizat că pot înţelege mult mai bine noţiunile predate, că pot recupera cunoştinţe, dar mai ales că pot interacţiona cu colegii.

„Copiii sunt bucuroşi că sunt la şcoală.  Învaţă, se străduiesc şi trebuie să recunosc că omul sfinţeşte locul. Dacă nu am avea această legătură strânsă şi bună cu domnul primar, nu am fi reuşit să depunem un proiect important pentru dotarea şcolii. Împreună, umăr lângă umăr, comunitatea locală – şcoala – elevii reuşim să trecem peste orice obstacol. În educaţie nu putem vorbi de calitate, dacă avem copii nefericiţi. Eu cred că elevii şcolii noastre sunt fericiţi, se străduiesc, învaţă, iar absolvenţii de clasa a VIII-a vor fi toamnă la liceu sau la şcoala profesională. Ne bucurăm să vedem că educaţia are rolul ei, că evoluăm şi că mâine este mai bine decât astăzi”, a declarat prof. Ana Capotă, directorul Şcolii Gimnaziale Livezile.

De altfel, Primăria Livezile a elaborat un proiect de aproximativ 900.000 lei pentru achiziţia a 350 de tablete, 37 de laptop-uri pentru toate cadrele didactice, 4 table interactive, opt PC-uri, accesorii etc. „Dacă obţinem finanţarea şi vom duce acest proiect la bun sfârşit, toţi copiii vor avea tablete, pentru bunul mers al învăţământulu”,  a transmis primarul Traian Simionca.

 

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5